Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интер е од Милано јас како што знам.Едно е сигурно - Мурињо после овој натпревар има да го прати Торес у сибирот да игра, бем му неспособниот
Не верувам до толку да сака да ве зае*еИнтер е од Милано јас како што знам.![]()
И што ако добие шанса наредната година мислиш ќе освоиме?Ќе се увериш некад дека Лукаку не е за големи утакмици.Лукаку мора да добие шанса.МОРААААААА!!!!!!
Од каде ти е тоа дека Лукаку не е за големи утакмици? Поради тоа што промаши пенал против Баерн, или? Дечкото има 20 години, пред него е голема фудбалска кариера и ќе видиме дали го бива. Факт е дека потсетува многу на Дрогба, но ај да споредиме, ај да се потсетиме кој го знаеше Дрогба кога дојде во Челзи и колку години имаше тој и Лукаку кој е 20 години и уште сега ги полни мрежите и на мали и на големи клубови. Е сега велиш не е за големи утакмици, епа која голема утакмица ја има изиграно Лукаку во својата кариера?И што ако добие шанса наредната година мислиш ќе освоиме?Ќе се увериш некад дека Лукаку не е за големи утакмици.
Никој не ни е крив коа си останавме само Торес у напад..Денеска и Ливерпул ќе не прешиша на табела![]()
Па уште е млад не ни треба нас детиште кое ќе се разигрува низ целата сезона,ни треба врвен и искусен напаѓач кој е моментално во најдобрите години.Од каде ти е тоа дека Лукаку не е за големи утакмици? Поради тоа што промаши пенал против Баерн, или? Дечкото има 20 години, пред него е голема фудбалска кариера и ќе видиме дали го бива. Факт е дека потсетува многу на Дрогба, но ај да споредиме, ај да се потсетиме кој го знаеше Дрогба кога дојде во Челзи и колку години имаше тој и Лукаку кој е 20 години и уште сега ги полни мрежите и на мали и на големи клубови. Е сега велиш не е за големи утакмици, епа која голема утакмица ја има изиграно Лукаку во својата кариера?
Epa da mlad e ama ne treba uste sea da velis deka ne e za golemi utakmici. Na nas ni treba nekoj iskusen top class napagac ama pokraj nego i Lukaku da mu stvara kakov takov pritisokПа уште е млад не ни треба нас детиште кое ќе се разигрува низ целата сезона,ни треба врвен и искусен напаѓач кој е моментално во најдобрите години.
Лукаку и затоа и е пратен у Евертон да дојде во Челзи спремен и да покаже што знае.
Иначе за Дрогба уште у Марсеј човекот играше добро така да.