Облека за Матура [за момци]

Член од
22 септември 2013
Мислења
19
Поени од реакции
2
Ќе може ли да ставате предлози за матурска облека а сепак тоа да не биде класично одело и сл. Облека која и потоа би се носела бидејќи животото продолжува и по матура :)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Ќе може ли да ставате предлози за матурска облека а сепак тоа да не биде класично одело и сл. Облека која и потоа би се носела бидејќи животото продолжува и по матура :)
Палто, блуза, фармерки, патики :)

NelTu

Coffee addict
Член од
1 август 2011
Мислења
2.370
Поени од реакции
7.013

--- надополнето: 9 јануари 2014 во 00:01 ---
btw, имаше ваква тема, нека ја спојат.

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Ме интересира за сакото - дали има сакоа што добро би му стоеле на послаби и поситни дечки? Од тоа најмногу се плашам, дека нема да си најдам сако. :(

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ме интересира за сакото - дали има сакоа што добро би му стоеле на послаби и поситни дечки? Од тоа најмногу се плашам, дека нема да си најдам сако. :(
Чаршија брате, чаршија :)

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Имаш и струкирани одела .

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Има бе, ја 55-60 кила имав (и уште иам), па пак најубав бев со сакото :D
Фала, брате, ова е најдобрата вест што ја добив во последно време. Инаку, и јас тука сум некаде со килограми а висина 170. Ти колку си висок?

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
И јас сум слаб и со тесни раменици, па немам проблем со сакоа да најдам.

Клеси и кежуал истовремено.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Фала, брате, ова е најдобрата вест што ја добив во последно време. Инаку, и јас тука сум некаде со килограми а висина 170. Ти колку си висок?
Исто, исто, околу 175 :)

Озбилно, прочешлај низ чаршија со другари, разгледај убаво шо ти стои. Само глеј да не те излажат пошто може да те заебат. Не им верувај ако ти кажат "супер ти стои", сам процени си со другарите. Ја ако не се лажам комплет одело земав за околу 3000, можда и 2500 или 3500 да беше, не сум сигурен.

И ако има еден типац што те убедува да му го купиш оделото и дека ќе ти стаел манжетни, немој да си го купил :D

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Фала ви, другарчиња. Ми тргнавте огромен терет. Ќе земам се во предвид.
Инаку, нејќам да изгледам ептен кежуал. Сакам поспортски. Предлог бои што си одговараат? Тегет и бордо, мејби?

Kajgana Shop

На врв Bottom