Палто, блуза, фармерки, патикиЌе може ли да ставате предлози за матурска облека а сепак тоа да не биде класично одело и сл. Облека која и потоа би се носела бидејќи животото продолжува и по матура
каиш, нофчаник, трубачи, после?Палто, блуза, фармерки, патики
Чаршија брате, чаршијаМе интересира за сакото - дали има сакоа што добро би му стоеле на послаби и поситни дечки? Од тоа најмногу се плашам, дека нема да си најдам сако.
Има бе, ја 55-60 кила имав (и уште иам), па пак најубав бев со сакотоБитно има шанси да најдам, така?
Имаш и струкирани одела .Ме интересира за сакото - дали има сакоа што добро би му стоеле на послаби и поситни дечки? Од тоа најмногу се плашам, дека нема да си најдам сако.
Фала, брате, ова е најдобрата вест што ја добив во последно време. Инаку, и јас тука сум некаде со килограми а висина 170. Ти колку си висок?Има бе, ја 55-60 кила имав (и уште иам), па пак најубав бев со сакото
И јас сум слаб и со тесни раменици, па немам проблем со сакоа да најдам.Ме интересира за сакото - дали има сакоа што добро би му стоеле на послаби и поситни дечки? Од тоа најмногу се плашам, дека нема да си најдам сако.
Исто, исто, околу 175Фала, брате, ова е најдобрата вест што ја добив во последно време. Инаку, и јас тука сум некаде со килограми а висина 170. Ти колку си висок?
a koj e ovoj?))
Барем да ставеше од некој друг слики...