Облека за Матура [за момци]

• Креатор на темата Креатор на темата Hiperaktiv
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе може ли да ставате предлози за матурска облека а сепак тоа да не биде класично одело и сл. Облека која и потоа би се носела бидејќи животото продолжува и по матура :)

Ќе може ли да ставате предлози за матурска облека а сепак тоа да не биде класично одело и сл. Облека која и потоа би се носела бидејќи животото продолжува и по матура :)
Палто, блуза, фармерки, патики :)

1450172_10153519662110581_1426779398_n.jpg
1426394_10153568920400581_1538675867_n.jpg

--- надополнето: 9 јануари 2014 во 00:01 ---
btw, имаше ваква тема, нека ја спојат.

Ме интересира за сакото - дали има сакоа што добро би му стоеле на послаби и поситни дечки? Од тоа најмногу се плашам, дека нема да си најдам сако. :(

Ме интересира за сакото - дали има сакоа што добро би му стоеле на послаби и поситни дечки? Од тоа најмногу се плашам, дека нема да си најдам сако. :(
Чаршија брате, чаршија :)

Имаш и струкирани одела .

Има бе, ја 55-60 кила имав (и уште иам), па пак најубав бев со сакото :D
Фала, брате, ова е најдобрата вест што ја добив во последно време. Инаку, и јас тука сум некаде со килограми а висина 170. Ти колку си висок?

И јас сум слаб и со тесни раменици, па немам проблем со сакоа да најдам.

Menswear-street-style-summer-suit-sunglasses.jpg

Клеси и кежуал истовремено.

Фала, брате, ова е најдобрата вест што ја добив во последно време. Инаку, и јас тука сум некаде со килограми а висина 170. Ти колку си висок?
Исто, исто, околу 175 :)

Озбилно, прочешлај низ чаршија со другари, разгледај убаво шо ти стои. Само глеј да не те излажат пошто може да те заебат. Не им верувај ако ти кажат "супер ти стои", сам процени си со другарите. Ја ако не се лажам комплет одело земав за околу 3000, можда и 2500 или 3500 да беше, не сум сигурен.

И ако има еден типац што те убедува да му го купиш оделото и дека ќе ти стаел манжетни, немој да си го купил :D

Фала ви, другарчиња. Ми тргнавте огромен терет. Ќе земам се во предвид.
Инаку, нејќам да изгледам ептен кежуал. Сакам поспортски. Предлог бои што си одговараат? Тегет и бордо, мејби?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom