Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше слики и од Виланова на мечот со Селта, човекот нималку не изгледаше добро..Исто и Абидал..Тоа е болест која тешко многу тешко заминува..Дај Боже да излезе се во ред..Што се однесува на натпреварот со Баерн, сите добро знаеме дека лани го добија натпреварот на средината на теренот, кадешто играа многу агресивно и пожртвувано. Ако успееме да се справиме тука, ќе гледаме друга песна верувајте...Според менталитетот што го имаат играчите не мислам дека ќе дозволат 2 пати некој да си поигрува така со нив..Ако ништо друго барем до последен момент ќе се тресат за тоа сум сигурен. Во најлошиот момент дојде тој двомеч со Баерн минатата сезона,кај нас одеше се надолу и на теренот и надвор од него..Кога мислев на тики така мислев на филозофијата за посед на топка..не на некои поситни детали..Има време да не зборуваме прерано, следуваат натпреварите од четвртфиналето..Мора да го поминеме Атлетико прво,чекор по чекор..Од овие неколку екипи што останаа Реал Мадрид и Челзи исто така сметам дека се опасни и имаат капацитет да се справат со Баерн..Како навивач сум свесен за нашите слабости во одбрана, но како и сите тука силно верувам во Меси и компанија...They can move mountains! haha :icon_lol: VISCA EL BARCA!

Лани на Баерн му се поклопија коцките.Квалитетот е на страната на Барселона.
Се играше без Меси,без тренер и без мотивација.
Лани се сеќавам на првиот натпревар во Минхен дури и сомнителни два гола имаше(вториот беше преломница на натпреварот).Мечот на Камп Ноу беше пријателски(колку да се одигра).
Стојам на фактот дека вистинска Барселона(добро мотивирана и здрав Меси) не постои тим што може да ги надигра и победи.

A Баерн играат тики-така? Пошто оваа сезона под Пеп ги имам гледано сите утакмици и никако тоа не е тики-така. Играат на посед, да, ама тоа што вие сте го играле/го играте нема врска со тоа. Да не го спомнувам Манџукич, Милер и крилата. Кога Барса играла преку крила последниве години? Никогаш. Нити сте имале крила како Робен и Рибери. Кога Барса последниве години играла со вертикални пасови како Баерн сега? Набацувањата на Алвес у 15-ти ред не се вертикални пасови.
Ме мрзи да барам статистика колку голови има дадено Манџукич од нафрлувања. Тики-така? I don't think so

Се игра слична игра како лани под Хејнкес, но подобрена во смисла на посед.
Измислувајте тики-така слободно, Баерн не го игра тоа.
Предноста на Баерн во оваа генерација е што во текот на еден натпревар можат да сменат 3-4-5 система на игра. Предноста на Барса во оваа генерација е Меси.
Извини вака, ама имаш убај глупости истресено. Сеуште си многу назад со размислувањето за играта на Барселона И Баерн, ќе правиме муабет после нокаут фаза, среди си ги малку своите размислувања.

Извини вака, ама имаш убај глупости истресено. Сеуште си многу назад со размислувањето за играта на Барселона И Баерн, ќе правиме муабет после нокаут фаза, среди си ги малку своите размислувања.

Моите размислувања се реални, и лани правевме муабет после нокаут, па....... седум точки. Aко ти не гледаш тоа што зборам не е мој проблем

Се шпекулира дека Бенитез го сака Маскерано во Наполи. Тоа би било добро и за двете страни. Маскерано ќе оди у клуб што се бори за прво место у серија А и за ЛШ, а и оди кај тренер што многу добро го познава и ќе му дава голема минутажа. Ако доведеме 2 стопера( еден искусен Луиз/Хумелс и некој млад до кај 20 милиони. ) Маскерано ваљда ќе биде свесен дека многу тешко ќе добива шанса. Ако на сево ова го додеме сигурното доаѓање на Тер, па и на Рафиља и Делофеу, значи ќе ни треба само уште еден класичен напаѓач летово. A ќе мора да си заминат Пинто/Валдес, Маскерано, Пујол, и еден од Санчез и Педро. Тогаш би имале супер тимче.

Педро и Санчез тука ќе бидат, Тељо највероватно ќе си иде заедно со Афелај. Овој последниот не знам што чека, верувам дека некој клуб од Турција со 2 раце би го потпишале а и печен е за во таква лига, како би легнал во Галата

Се шпекулира дека Бенитез го сака Маскерано во Наполи. Тоа би било добро и за двете страни. Маскерано ќе оди у клуб што се бори за прво место у серија А и за ЛШ, а и оди кај тренер што многу добро го познава и ќе му дава голема минутажа. Ако доведеме 2 стопера( еден искусен Луиз/Хумелс и некој млад до кај 20 милиони. ) Маскерано ваљда ќе биде свесен дека многу тешко ќе добива шанса. Ако на сево ова го додеме сигурното доаѓање на Тер, па и на Рафиља и Делофеу, значи ќе ни треба само уште еден класичен напаѓач летово. A ќе мора да си заминат Пинто/Валдес, Маскерано, Пујол, и еден од Санчез и Педро. Тогаш би имале супер тимче.
Бенитез може да сонува,Маске сигурно ќе остане,а двајца халфови и центарфор треба да е приоритет на Барса за летово.

Бенитез може да сонува,Маске сигурно ќе остане,а двајца халфови и центарфор треба да е приоритет на Барса за летово.
Ако остане Масче повеќе од еден стопер сигурно нема да се донесе. Пошо тука е и Бартра, доста се 4

Моите размислувања се реални, и лани правевме муабет после нокаут, па....... седум точки. Aко ти не гледаш тоа што зборам не е мој проблем
Абе врска нема значи ова што го пиша сега, јас не реков ништо за тоа кој е подобар. Јас сум на ставот дека сте многу подобри од нас, ама мојот претходен коментар се однесува на тоа што мислиш дека играте многу различен тип фудбал од нас, а тоа е дааалеку од вистината.

Иначе за муабетов за Маскерано, треба најголеми будали да бидиме за да го дајме на факинг Наполи. Ако не стопер, на позиција деструктивец е безброј пати подобар од Сонг и може таму многу да придонесе. Сонг е човекот за продавање, не можам да го гледам.

Ако остане Масче повеќе од еден стопер сигурно нема да се донесе. Пошо тука е и Бартра, доста се 4
е тука е моето мислење,дека Бартра треба да биде продаден,само не знам дали ќе сака управата да го пушти........спор е ептен,ризик е да се остане на него во случај на повреда на првите двајца

Абе врска нема значи ова што го пиша сега, јас не реков ништо за тоа кој е подобар. Јас сум на ставот дека сте многу подобри од нас, ама мојот претходен коментар се однесува на тоа што мислиш дека играте многу различен тип фудбал од нас, а тоа е дааалеку од вистината.

Иначе за муабетов за Маскерано, треба најголеми будали да бидиме за да го дајме на факинг Наполи. Ако не стопер, на позиција деструктивец е безброј пати подобар од Сонг и може таму многу да придонесе. Сонг е човекот за продавање, не можам да го гледам.
Како ти оцени дека е безброј пати подобар од Сонг кога 5 години го немаш гледано на таа позиција, ај жити све тоа објасни ми го...
Сонг е одличен фудбалер, само ретко добива шанса и не е многу уигран, а за Маскерано на таа позиција е доктор.

Ама веќе од овие дресови, имаме само 1 победа од 5 натпревари

Pinto; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Xavi, Busquets, Cesc; Pedro, Messi, Neymar. Со среќа нека им е

Како ти оцени дека е безброј пати подобар од Сонг кога 5 години го немаш гледано на таа позиција, ај жити све тоа објасни ми го...
Сонг е одличен фудбалер, само ретко добива шанса и не е многу уигран, а за Маскерано на таа позиција е доктор.
Извини вака што ти го навредив Сонг, иначе Маскерано го гледам цел живот во Аргентина игра ДМФ, во Ливерпул секогаш играше, а и за нас кога игра е класи подобар од Сонг. Доктор бил за Маскерано:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: не се ни овие доста што ги ставив.

Нема повеќе вака да се расправам за нашиот неталент, отсега само ќе му мавам ремет.

BjFpJFNIcAAaiip.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom