Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лукаку плус 35 мил за Суарез.![]()
You have a deal! Да не плачите, ќе ви го дајме и Марин.Може 10 милиони плус Торес, за Стариџ и Суарез со можност да го задржиме Мозес![]()
Ako sakaat neka go zemat i Mohamed Salah i Marin i Lukaku i Mozes i Eto i Ba i Tores komplet sve za Stariz i Suarez. Staridz uste ne mi e jasno zasto go dadovme, povekje mi e krivo za Staridz nego za Mata. Se glea deka crnchevo e talent golem. Selektor da sum na engleska reprezentacija u sekoj moment bi go igral pred Defoe, Lambert, Welbeck.. Samo Vejn Runi e pojak angliski napagjac momentalno, a plus ima 24 god. Ima maana samo shto e nekogas premnogu sebicen.You have a deal! Да не плачите, ќе ви го дајме и Марин.
Мене никогаш не ми било криво за Стариџ. Не можете да знаете дека ако останеше кај нас, дека ќе распалеше вака како во Ливерпул. Плус беше прилично себичен кога играше за нас, и мене лично, тоа ептен ме живцираше.
^
Имаше еден ваш натпревар, дали во некој куп беше или во ПЛ не се сеќавам, точно се виде зошто беше продаден Стариџ... испромаши едно 5-6 зицери(мислам и пенал) и нормално пак себичеше... така да, беден му е тој изговор дека намерно го праел тоа - кога и сега го прави истото во повеќето наврати.
Да не се залажуваме, во вашиот тим Стариџ нема сериозна конкуренција. Кај нас тогаш требаше на клупа да дремат Торес и Дрогба за типот да ја користи секоја 5-6-7 шанса за да постигне гол во ситуации кога ни гореше под нозе?! Ај, за Торес се трпи некако, ама Дрогба.. Е така бачко, у Ливерпул
Во Челзи беше просечен напаѓач, така и ќе остане запаметен. Сега и да игра на нивото на Меси и Роналдо не треба уопште да ни е гајле. Тврдам дека немаше никогаш кај нас да го достигне ова ниво.
А има ние да жалиме по друг/и играч/и кои си заминал/е а можел/е да придонесе/ат уште за тимот - а тоа сигурно не е Стариџ.
Секако, Роџерс игра со два напаѓачи па затоа му е погодено. Ако му текне да игра со формација како Челзи, кој ќе игра напред, Суарез или Стариџ? @Peja989![]()
Се додека не го даде победничкиот гол со кој Ливерпул ќе отиде пред Челзи и ќе ја освои титулата на крајНа крај, добро заврши за Стариџ, Ливерпул и Челзи. Сите среќни и задоволни![]()