Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Koga veke spodeluvas so kolku pari si uplakal togass ajde tiket da vidime eve i jas go uplativ holstebro za 10.000

Имате уште 45 минути сите што планирате Милан 2ка да го играте да се предомислите

:pos:

Па и татковците на играчите на Милан веќе не се кладат на нив...

:pos:

Па и татковците на играчите на Милан веќе не се кладат на нив...
Знам дека требаше да биде ова смешно ама не :D

Има луѓе што ќе се излажат да стаат пари па да предупредам јас :D

Менхенгладбах да ви ебам се по список ако изгубите, посебно на Домингез!

Мене Џони вчера ми рече да ја упатам Леверкузен, го послушав, и сега раат си седам...

Менхенгладбах да ви ебам се по список ако изгубите, посебно на Домингез!

Не знам што му јадете... на Мафо? Што има он да става ливчиња тука? Пиша како и сите други што пишуваат тука. Ако ти се види интересно прешиши, ако не терај си работа.

Не знам што му јадете... на Мафо? Што има он да става ливчиња тука? Пиша како и сите други што пишуваат тука. Ако ти се види интересно прешиши, ако не терај си работа.

а бе само :гомце:да се јадело

Мене Џони вчера ми рече да ја упатам Леверкузен, го послушав, и сега раат си седам...
Што не кажа порано, еве ја 2 у 1 ќе ја прават изгледа. :icon_lol: Кажувајте Џони што ви кажува, да напраиме пари и ние. :D

Вие што следите тенис , што мислите утре Долгополов има ли шанси да победи.

Вие што следите тенис , што мислите утре Долгополов има ли шанси да победи.
Тешко. Мислам дека ке влези плуска на гемови, нека не те залажува то што го доби Ваврика истиов влечи повреда најверојатно затоа и изгуби.

Ја го имам утакмица на голови, по 5 пати ке се погоди статива/пречка, и уште 5 ситуации 1 на 1 ке се промашат :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom