Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ti mu kazvas utakmica sho pola grad ja ima igrano za pari da fati i blokirana vo nekoj kladilnici,, tie odma za uplatata se fakjat nekoj kako vidooq i ilz , i barat livce da mu postiram, znajte deka me boli .!. vie ako vervate ili ne , jas napisav da ja tovarite na mn pari i koj me poslusha i dobi srekno.. eve go rakometot 16:11 e momentalno , da so 3800 go izigrav i nema da go postiram ovde livceto pa prodolzete da jadite laj.. kurtoni edni samo toa i vi ostanaHendikepot na 1 e 0.5 a koef 1.75 ,sto mislis vredi cisti 1 2.35 e vo mozzart ?[DOUBLEPOST=1395839683][/DOUBLEPOST]
I sto e pricinava za 1 ? Gledam Kolding e prv a ovie posledni ama daj nesto kazi ako znaes :/[DOUBLEPOST=1395839775][/DOUBLEPOST]
eve gledam vikendov se revansite od LS![]()
Ti mu kazvas utakmica sho pola grad ja ima igrano za pari da fati i blokirana vo nekoj kladilnici,, tie odma za uplatata se fakjat nekoj kako vidooq i ilz , i barat livce da mu postiram, znajte deka me boli .!. vie ako vervate ili ne , jas napisav da ja tovarite na mn pari i koj me poslusha i dobi srekno.. eve go rakometot 16:11 e momentalno , da so 3800 go izigrav i nema da go postiram ovde livceto pa prodolzete da jadite laj.. kurtoni edni samo toa i vi ostanami e gajle jas sum dobiten pa vie ako sakate i gla krshejte
![]()
\
odjebi mladicu![]()
Ti mu kazvas utakmica sho pola grad ja ima igrano za pari da fati i blokirana vo nekoj kladilnici,, tie odma za uplatata se fakjat nekoj kako vidooq i ilz , i barat livce da mu postiram, znajte deka me boli .!. vie ako vervate ili ne , jas napisav da ja tovarite na mn pari i koj me poslusha i dobi srekno.. eve go rakometot 16:11 e momentalno , da so 3800 go izigrav i nema da go postiram ovde livceto pa prodolzete da jadite laj.. kurtoni edni samo toa i vi ostanami e gajle jas sum dobiten pa vie ako sakate i gla krshejte
![]()
Важи за утре специјално за тебе по намалена цена утакмица 1/2 30 кофф , 300 евра, директно од клубот пиши ако си заинтересиранДај бе отвори некој блог и наплатувај пари. Греота е ова знаење твое да оди јабана...
Важи за утре специјално за тебе по намалена цена утакмица 1/2 30 кофф , 300 евра директно од клубот
утре ке се догг, 2 мин пред почеток ја давам, и ај доста е не замарај сеаКажи каде да ти уплатам.
Nie samo ti rekovme postiraj tiketot ako sakas ako ne sakas koj te ebe, btw ne postiras bidejki ne si go igral so tolku pari!Ti mu kazvas utakmica sho pola grad ja ima igrano za pari da fati i blokirana vo nekoj kladilnici,, tie odma za uplatata se fakjat nekoj kako vidooq i ilz , i barat livce da mu postiram, znajte deka me boli .!. vie ako vervate ili ne , jas napisav da ja tovarite na mn pari i koj me poslusha i dobi srekno.. eve go rakometot 16:11 e momentalno , da so 3800 go izigrav i nema da go postiram ovde livceto pa prodolzete da jadite laj.. kurtoni edni samo toa i vi ostanami e gajle jas sum dobiten pa vie ako sakate i gla krshejte
![]()
утре ке се догг, 2 мин пред почеток ја давам, и ај доста е не замарај сеа
со 50 денари за 120 денари го изиграв ок е? гледаш дека си куртон и одма за уплата се фаќаш/? ако го изиграв со 3800 појке на форумо да не те видам кога веќе си толку напорен можи? ке стоиш на збор?Nie samo ti rekovme postiraj tiketot ako sakas ako ne sakas koj te ebe, btw ne postiras bidejki ne si go igral so tolku pari!