Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
6cb9.jpg

80a1.jpg

Последно уредено:
Hendikepot na 1 e 0.5 a koef 1.75 ,sto mislis vredi cisti 1 2.35 e vo mozzart ?[DOUBLEPOST=1395839683][/DOUBLEPOST]
I sto e pricinava za 1 ? Gledam Kolding e prv a ovie posledni ama daj nesto kazi ako znaes :/[DOUBLEPOST=1395839775][/DOUBLEPOST]
eve gledam vikendov se revansite od LS :D
Ti mu kazvas utakmica sho pola grad ja ima igrano za pari da fati i blokirana vo nekoj kladilnici,, tie odma za uplatata se fakjat nekoj kako vidooq i ilz , i barat livce da mu postiram, znajte deka me boli .!. vie ako vervate ili ne , jas napisav da ja tovarite na mn pari i koj me poslusha i dobi srekno.. eve go rakometot 16:11 e momentalno , da so 3800 go izigrav i nema da go postiram ovde livceto pa prodolzete da jadite laj.. kurtoni edni samo toa i vi ostana :)mi e gajle jas sum dobiten pa vie ako sakate i gla krshejte ;)

Novgorod- Hapoel ја имав стаено -159,5 коша, а испадна 160 :facepalm: Добро бе уште не ми е јасно, од кај знаат дека отприлика ќе паднат толку коша? Скоро сите утакмици испаѓаат вака, или ќе те заебе за кош или за два коша.

Ti mu kazvas utakmica sho pola grad ja ima igrano za pari da fati i blokirana vo nekoj kladilnici,, tie odma za uplatata se fakjat nekoj kako vidooq i ilz , i barat livce da mu postiram, znajte deka me boli .!. vie ako vervate ili ne , jas napisav da ja tovarite na mn pari i koj me poslusha i dobi srekno.. eve go rakometot 16:11 e momentalno , da so 3800 go izigrav i nema da go postiram ovde livceto pa prodolzete da jadite laj.. kurtoni edni samo toa i vi ostana :)mi e gajle jas sum dobiten pa vie ako sakate i gla krshejte ;)

Немој Мафо, не си оди.
Ми требаат ролшуи.

Дај бе отвори некој блог и наплатувај пари. Греота е ова знаење твое да оди јабана...

Дај бе отвори некој блог и наплатувај пари. Греота е ова знаење твое да оди јабана...
Важи за утре специјално за тебе по намалена цена утакмица 1/2 30 кофф , 300 евра, директно од клубот пиши ако си заинтересиран

Nie samo ti rekovme postiraj tiketot ako sakas ako ne sakas koj te ebe, btw ne postiras bidejki ne si go igral so tolku pari!

Имате уште 45 минути сите што планирате Милан 2ка да го играте да се предомислите

Одбраната на Милан е : Бонера(демек десен бек) - Мексес(демек штопер) - Рами - Констант(циган му ебем)

Би сакал да ме демантираат ама ова е трио фантастико што ќе напраи да ми се згади фудбалот

Nie samo ti rekovme postiraj tiketot ako sakas ako ne sakas koj te ebe, btw ne postiras bidejki ne si go igral so tolku pari!
со 50 денари за 120 денари го изиграв ок е? гледаш дека си куртон и одма за уплата се фаќаш/? ако го изиграв со 3800 појке на форумо да не те видам кога веќе си толку напорен можи? ке стоиш на збор?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom