Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
И ја го симнав Ронин, да видиме што филмче е.

Срање. Кец.

Аватар ?? Се надевам дека ова ти е нешто во HD да го гледаш, а не ти е прв пат.

Аватар е визуелно најдобриот филм некад снимен. Еден мочан Hurt Locker што го отепа на оскарите беше најголемата неправда од сите 86-7-8 пати.

Аватар е визуелно најдобриот филм некад снимен. Еден мочан Hurt Locker што го отепа на оскарите беше најголемата неправда од сите 86-7-8 пати.
Мене визуелно најдобар филм ми е Gravity ама според сликата уште не си го гледал :cautious:

Мене визуелно најдобар филм ми е Gravity ама според сликата уште не си го гледал :cautious:

Хе. :D Го гледав, едина мана му е што малку трае. Ама во никој случај не е подобар.

Предложете акција за домашно, мушко гледање.. немора квалитетен филм, само акцијата да е одлична, фино средена и да не трае 5мин?

Нешто како Трансформерс 2, пола саат при крај без прекин.. пи4ење ба4ко!

Сакам некоја мистерија да глеам, се мислам меѓу Oblivion и Escape Plan, може и некој друг ако има некоја идеја. Нејќам само да е превише "рамбо" филм, патем омилена мистерија (а можеби и омилен филм) ми е The Prestige, па нешто такво барам, само да е понов :)
ako slucajno ne ti se izgledani(cisto sumljam) prvo izgledaj gi top 10te filmoj od listava Mysteri/Thriller pa posle pocni so drugite :)
http://forum.kajgana.com/threads/Водич-низ-галаксијата-филмски-каталог-за-тапчовци.51919/

Хе. :D Го гледав, едина мана му е што малку трае. Ама во никој случај не е подобар.

Предложете акција за домашно, мушко гледање.. немора квалитетен филм, само акцијата да е одлична, фино средена и да не трае 5мин?

Олимпус је пао...или тој другиот со Ченинг Татум и Џејми Фокс, кај шо ја спасуваа пак Белата Куќа, не ми е гледан, ама гарант е таков некој и тој.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Францускиот District 13 го имаш гледано? Има доста акција, со еден тип со паркур вештини решава проблеми. Стар е ама може си го пропуштил. 7.2 на imdb.

Францускиот District 13 го имаш гледано? Има доста акција, со еден тип со паркур вештини решава проблеми. Стар е ама може си го пропуштил. 7.2 на imdb.
Кецот е доста добар, двојката е прилично лош.

Некоја препорака за филм со добри 3D ефекти за по дома. Ги имам гледано The life of Pi, Alice in Wonderland, The Hobbit: An Unexpected Journey и уште некои анимирани не ми текнува, сега не знам кој да симнам, а ми треба некој добар :)

Некоја препорака за филм со добри 3D ефекти за по дома. Ги имам гледано The life of Pi, Alice in Wonderland, The Hobbit: An Unexpected Journey и уште некои анимирани не ми текнува, сега не знам кој да симнам, а ми треба некој добар :)
Аватар...

Сите акции имаат добри (3д) ефекти: Pacific Rim, Man of Steel
Oz the great and powerful визуелно (бои и слично) е убав
http://public3d.se разгледај ги насловите само, па најди торент од истиот филм на друго место зашто у последно време има проблеми со ПабликХД

Уште еден добар 3Д филм изгледа. Ионака ги обичам нинџа желки у билокаква верзија.:D

трејлерот ми се свиѓа, али мислам дека ќе се разочарам кога ќе го изгледам филмот .... :D

Ај баш да видиме што ќе биде. Пола-пола сум за филмов. Или ќе биде ептен дебилен или ќе си биде солиден cheesy fun movie. Средина нема.

Persona 1966 Criterion Collection 1080p BluRay x264 PublicHD
Liv And Ingmar 2012 Criterion Collection 1080p BluRay x264 PublicHD

:noze:
[DOUBLEPOST=1396020709][/DOUBLEPOST]Херкулес.

Само да надополнам...

1. Од аспект на тоа дека филмов примарно е за early teens - pre puberty публика :D верувам дека ќе биде хитче.

2. Од аспект на тоа што 21 година растев читајќи митологија, идолизирајќи ја речиси, 0 е предобра оцена.

3. Ако сте гледале Spartacus, сте ги изгледале и најдобрите сцени во филмов, т.е. добрите сцени во филмов.

4. They ruined Spartacus for me :mad:

Мојсе, тука надополнување, согласување и не, и се тоа.. :)

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom