Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
И ја го симнав Ронин, да видиме што филмче е.
Срање. Кец.

Аватар ?? Се надевам дека ова ти е нешто во HD да го гледаш, а не ти е прв пат.
Аватар е визуелно најдобриот филм некад снимен. Еден мочан Hurt Locker што го отепа на оскарите беше најголемата неправда од сите 86-7-8 пати.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Аватар е визуелно најдобриот филм некад снимен. Еден мочан Hurt Locker што го отепа на оскарите беше најголемата неправда од сите 86-7-8 пати.
Мене визуелно најдобар филм ми е Gravity ама според сликата уште не си го гледал :cautious:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
Мене визуелно најдобар филм ми е Gravity ама според сликата уште не си го гледал :cautious:
Хе. :D Го гледав, едина мана му е што малку трае. Ама во никој случај не е подобар.

Предложете акција за домашно, мушко гледање.. немора квалитетен филм, само акцијата да е одлична, фино средена и да не трае 5мин?

Нешто како Трансформерс 2, пола саат при крај без прекин.. пи4ење ба4ко!

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
Сакам некоја мистерија да глеам, се мислам меѓу Oblivion и Escape Plan, може и некој друг ако има некоја идеја. Нејќам само да е превише "рамбо" филм, патем омилена мистерија (а можеби и омилен филм) ми е The Prestige, па нешто такво барам, само да е понов :)
ako slucajno ne ti se izgledani(cisto sumljam) prvo izgledaj gi top 10te filmoj od listava Mysteri/Thriller pa posle pocni so drugite :)
http://forum.kajgana.com/threads/Водич-низ-галаксијата-филмски-каталог-за-тапчовци.51919/

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Хе. :D Го гледав, едина мана му е што малку трае. Ама во никој случај не е подобар.

Предложете акција за домашно, мушко гледање.. немора квалитетен филм, само акцијата да е одлична, фино средена и да не трае 5мин?

Олимпус је пао...или тој другиот со Ченинг Татум и Џејми Фокс, кај шо ја спасуваа пак Белата Куќа, не ми е гледан, ама гарант е таков некој и тој.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068

Францускиот District 13 го имаш гледано? Има доста акција, со еден тип со паркур вештини решава проблеми. Стар е ама може си го пропуштил. 7.2 на imdb.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Францускиот District 13 го имаш гледано? Има доста акција, со еден тип со паркур вештини решава проблеми. Стар е ама може си го пропуштил. 7.2 на imdb.
Кецот е доста добар, двојката е прилично лош.

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Некоја препорака за филм со добри 3D ефекти за по дома. Ги имам гледано The life of Pi, Alice in Wonderland, The Hobbit: An Unexpected Journey и уште некои анимирани не ми текнува, сега не знам кој да симнам, а ми треба некој добар :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Некоја препорака за филм со добри 3D ефекти за по дома. Ги имам гледано The life of Pi, Alice in Wonderland, The Hobbit: An Unexpected Journey и уште некои анимирани не ми текнува, сега не знам кој да симнам, а ми треба некој добар :)
Аватар...

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Сите акции имаат добри (3д) ефекти: Pacific Rim, Man of Steel
Oz the great and powerful визуелно (бои и слично) е убав
http://public3d.se разгледај ги насловите само, па најди торент од истиот филм на друго место зашто у последно време има проблеми со ПабликХД

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Мене ми звучи добро Бредли Купер за Индијана Џонс.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.507
Поени од реакции
14.693
"Повик за волонтери

Бидете дел од тимот на Скопски филмски фестивал 2014

Сакате да бидете дел СФФ 2014?
Единствено што се бара од вас е да бидете на располагање во текот на фестивалот и да имате над 18 години.
Период на волонтирање – 15 до 30 април 2014.

Пријавете се на volonterisff@gmail.com и станете дел од фестивалот.

Пратете ни ги следниве податоци:

Име и презиме.
Контакт телефон и email адреса.
Убедете не со една кратка реченица"

Kajgana Shop

На врв Bottom