Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[DOUBLEPOST=1395789400][/DOUBLEPOST]
Ако сакаш ќе ти пратам линк од кикес за оригиналната верзија. Јас таа ја симнав.Аватар ?? Се надевам дека ова ти е нешто во HD да го гледаш, а не ти е прв пат.
Инаку дај кажете ми за Sin City зошто не е добра extended recut верзијата бидејќи јас само такви торенти во HD можам да најдам
Фала РастАрно ме потсети за Snowpiercer и Bates Motel.
И ја го симнав Ронин, да видиме што филмче е.[DOUBLEPOST=1395789400][/DOUBLEPOST]
Ако сакаш ќе ти пратам линк од кикес за оригиналната верзија. Јас таа ја симнав.

И ја го симнав Ронин, да видиме што филмче е.
Аватар ?? Се надевам дека ова ти е нешто во HD да го гледаш, а не ти е прв пат.
Мене визуелно најдобар филм ми е Gravity ама според сликата уште не си го гледалАватар е визуелно најдобриот филм некад снимен. Еден мочан Hurt Locker што го отепа на оскарите беше најголемата неправда од сите 86-7-8 пати.

Мене визуелно најдобар филм ми е Gravity ама според сликата уште не си го гледал![]()
Го гледав, едина мана му е што малку трае. Ама во никој случај не е подобар.ako slucajno ne ti se izgledani(cisto sumljam) prvo izgledaj gi top 10te filmoj od listava Mysteri/Thriller pa posle pocni so drugiteСакам некоја мистерија да глеам, се мислам меѓу Oblivion и Escape Plan, може и некој друг ако има некоја идеја. Нејќам само да е превише "рамбо" филм, патем омилена мистерија (а можеби и омилен филм) ми е The Prestige, па нешто такво барам, само да е понов![]()

пробај го HaywireПредложете акција за домашно, мушко гледање.. немора квалитетен филм, само акцијата да е одлична, фино средена и да не трае 5мин?
Олимпус је пао...или тој другиот со Ченинг Татум и Џејми Фокс, кај шо ја спасуваа пак Белата Куќа, не ми е гледан, ама гарант е таков некој и тој.Хе.Го гледав, едина мана му е што малку трае. Ама во никој случај не е подобар.
Предложете акција за домашно, мушко гледање.. немора квалитетен филм, само акцијата да е одлична, фино средена и да не трае 5мин?
Нешто како Трансформерс 2, пола саат при крај без прекин.. пи4ење ба4ко!
Францускиот District 13 го имаш гледано? Има доста акција, со еден тип со паркур вештини решава проблеми. Стар е ама може си го пропуштил. 7.2 на imdb.Хе.Го гледав, едина мана му е што малку трае. Ама во никој случај не е подобар.
Предложете акција за домашно, мушко гледање.. немора квалитетен филм, само акцијата да е одлична, фино средена и да не трае 5мин?
Нешто како Трансформерс 2, пола саат при крај без прекин.. пи4ење ба4ко!
Кецот е доста добар, двојката е прилично лош.Францускиот District 13 го имаш гледано? Има доста акција, со еден тип со паркур вештини решава проблеми. Стар е ама може си го пропуштил. 7.2 на imdb.

Аватар...Некоја препорака за филм со добри 3D ефекти за по дома. Ги имам гледано The life of Pi, Alice in Wonderland, The Hobbit: An Unexpected Journey и уште некои анимирани не ми текнува, сега не знам кој да симнам, а ми треба некој добар![]()