Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Хорн-Парндорф(Австрија 2)
5-4, 2-2, 4-1, 2-1, 2-0, 2-2 , 3-3-последни меѓусебни дуели.

Наместо да си ја играм оваа се затерав со Матерзбург.И што е најтрагично ја иам да дадат само гол и е факинг 0-5 а цела лига е ГГ4+.И класика црвен за Матерзбург на почеток.

Дечки, да не знаете зашто не го отвора рускиот билтен од бетсити на нет? Ми вика file is damaged.

Го имав на еден тикет + ама зошто да не го опцујам што ме бутна на друг :D

А бе да ме викнеше мене за една топките "Еј брај ај сервирај ја 3 заебав, четвртава тебе ти ја давам" ќе ја погодев..[DOUBLEPOST=1395776640][/DOUBLEPOST]
Дечки, да не знаете зашто не го отвора рускиот билтен од бетсити на нет? Ми вика file is damaged.
Пошто фајлот е оштетен :D

Некако сум прилично сигурен дека Јунајтед - Сити вечер ќе заврши нерешено и така ќе ја изиграм, со поделба на бодовиве Сити останува со “предност“ пред Челзи доколку ги тепа другите заостанати натпревари а Јунајтед исто така со нерешено останува во игра за 5тото позиција кое носи во Европа лига.
Јунајтед сака да игра Европа лига догодина колку што Ливерпул лани сакаше да игра Европа лига :D

Абе Дортмунд бе, еднаш ќе ве пише човек т1 2+ и баш тогаш ќе ја изиграат најмртвата утакмица во цела сезона, без една ебана шанса.

Тикет 1
Маинц т22+
Санхаузен гг3+
за 200

Тикет 2
Рома гг3+
Бургхаузен гг3+
за 200

Тикет 3
Палермо гг3+
Елче гг3+
за 200

Тикет 4
Бредфорд гг3+
Бурнмаут гг3+
за 200

Тикет 5
Манчестер 4+
Рос Каунти гг3+
за 200

Нема ниедно да фатам!

Јунајтед сака да игра Европа лига догодина колку што Ливерпул лани сакаше да игра Европа лига :D

Ливерпул беа катастрофа лани и да сакаа неможеа да го остварат тоа, инаку подобро европа лига отколку никаде - пари се во прашање ;)

Ливерпул беа катастрофа лани и да сакаа неможеа да го остварат тоа, инаку подобро европа лига отколку никаде - пари се во прашање ;)
Малку пари се во прашање :) Подобро наредна "чиста" сезона одколку гостување кај Марибор и Левски и ризик од повреди/замор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom