Со кого се познавате од форумов?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Денеска запознав најмногу фацки од Кајгана до сеа. Прво бев со @Near на кафе, супер типче, може да направиш муабет за се и сешто со него и конечно го исполнив мојот дел од еден договор од Декември. :D

После тоа бев на фудбал со дечките од фан клуб Манчестер. Ќе ги пишам само новите познанства, оти знаев некои од присутните таму. :D @UnitedWeStand , @vidooq , @NomoregameS , @Smith14 , @Vidic15 , @MikiMiki , @Just Do It , @Артиљеро и @Јунајтед ... Фактички само тројца сум знаел од присутните, Еџ, Илумиус и Филипсис. :D Како и да е, фудбалот не беше нешто врвен, ама нели дружбата е најбитна. Коректна игра и фер плеј цело време, башка и убаво ни дојде да се истрчиме, оти од 12те души што игравме на 9-10 души физичката спремност ни е во минус. :D Ги тепавме противниците нормално како Екипа А, ама нека се потстопли малце обавезно ќе имаат шанса за реванш. :P

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Со никој. Знам некои од нив на фаца, ама официјално со никој :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.589
Поени од реакции
59.352
Doc Holiday, edin4o, Matador, NikolaReal, Hyperz, PokerFace, devil!

Има уште, но слабо се активни. Ретко кој и ги знае како членови :)

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Многу ми е ќејф што денеска испив кафе со @џимеј и што го додадов на листата на пријатели надвор од форумов. Одличен момак, разврзавме фини муабети, се чувствував како во сцена од Coffee and cigarettes. Елоквентен, позитивен и супер момак. (y)

Последно уредено:
Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
^ Да ми кажеше некој дека еден ден со тебе ќе се запознам :D каков топ лик си во живо, а на форумов да можеш и парични казни ќе делиш, покрај тоа што ни ги бришеш мислењата уште пред да си ги провериме да не има некоја грешка во пишување :icon_lol: абе иди бегај таму :pos:

Добро бе а што човек ќе бев јас со колку луѓе се запознав од форумов, а за девојкиве @Ilumious и @Crazy in Love отпосле сфатив дека всушност и они се од форумов :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Човече Божји, него како, тоа е таа узречица у нервоза...:icon_lol: Очекувам повторување на дружбата @Види Фотос и останатите у скоро време пак. :D
Од запознавање, ги запознав и @Клипче @Незапирливи 1903/87 и @ElNinho :)
Добро бе а што човек ќе бев јас со колку луѓе се запознав од форумов, а за девојкиве @Ilumious и @Crazy in Love отпосле сфатив дека всушност и они се од форумов :D
Е па кога не прашуваш на време, така ти е... со задоцнување ќе дознаваш.:icon_mrgr:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Човече Божји, него како, тоа е таа узречица у нервоза...:icon_lol: Очекувам повторување на дружбата @Види Фотос и останатите у скоро време пак. :D
Од запознавање, ги запознав и @Клипче @Незапирливи 1903/87 и @ElNinho :)

Е па кога не прашуваш на време, така ти е... со задоцнување ќе дознаваш.:icon_mrgr:
Епа јас до сега не се знаев со никој од тие што бевме на ЖРК, се знаев само со Коњаникот Сабја и Бебуш од тие што бевме, после Коњаникот ми рече дека насмеаниот дечко е негативецот од Кајгана :icon_lol: па Ел Нињо го запознав понатаму, на крај пред да си идеме сфатив кој е и Клипче, јас мислев дека си им другарка, не ми текна на трета Кајганџика што иде на Вардар :D топ сме за еден блок да наполниме... :D Уште @Чичко Кумплунг не го знам од фан клубот, дај брат да се запознаеме...:) осеќам ќе има смеење на некоја следна утакмица на Градски и така не не пуштаат на Запад :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Епа јас до сега не се знаев со никој од тие што бевме на ЖРК, се знаев само со Коњаникот Сабја и Бебуш од тие што бевме, после Коњаникот ми рече дека насмеаниот дечко е негативецот од Кајгана :icon_lol: па Ел Нињо го запознав понатаму, на крај пред да си идеме сфатив кој е и Клипче, јас мислев дека си им другарка, не ми текна на трета Кајганџика што иде на Вардар :D
Стварно сум ко црна овца :unsure:, ова е трети пат што ме забораваат луѓево во фан клубот. Страшно.:icon_mrgr:
Ај нареден пат ќе ја исправиш грешката.:icon_mrgr:

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Стварно сум ко црна овца :unsure:, ова е трети пат што ме забораваат луѓево во фан клубот. Страшно.:icon_mrgr:
Ај нареден пат ќе ја исправиш грешката.:icon_mrgr:
Не, туку стварно немав идеја кои сте, поготово за Види Фотос, дури и кога ми кажа Коњаникот не ми се веруваше хахах :D
За следен пат ветувам дека ќе ја поправам грешката, ќе направиме една собиранка :)

Kajgana Shop

На врв Bottom