Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска запознав најмногу фацки од Кајгана до сеа. Прво бев со @Near на кафе, супер типче, може да направиш муабет за се и сешто со него и конечно го исполнив мојот дел од еден договор од Декември. :D

После тоа бев на фудбал со дечките од фан клуб Манчестер. Ќе ги пишам само новите познанства, оти знаев некои од присутните таму. :D @UnitedWeStand , @vidooq , @NomoregameS , @Smith14 , @Vidic15 , @MikiMiki , @Just Do It , @Артиљеро и @Јунајтед ... Фактички само тројца сум знаел од присутните, Еџ, Илумиус и Филипсис. :D Како и да е, фудбалот не беше нешто врвен, ама нели дружбата е најбитна. Коректна игра и фер плеј цело време, башка и убаво ни дојде да се истрчиме, оти од 12те души што игравме на 9-10 души физичката спремност ни е во минус. :D Ги тепавме противниците нормално како Екипа А, ама нека се потстопли малце обавезно ќе имаат шанса за реванш. :P

Со никој. Знам некои од нив на фаца, ама официјално со никој :)

Doc Holiday, edin4o, Matador, NikolaReal, Hyperz, PokerFace, devil!

Има уште, но слабо се активни. Ретко кој и ги знае како членови :)

Многу ми е ќејф што денеска испив кафе со @џимеј и што го додадов на листата на пријатели надвор од форумов. Одличен момак, разврзавме фини муабети, се чувствував како во сцена од Coffee and cigarettes. Елоквентен, позитивен и супер момак. (y)

Последно уредено:
^ Да ми кажеше некој дека еден ден со тебе ќе се запознам :D каков топ лик си во живо, а на форумов да можеш и парични казни ќе делиш, покрај тоа што ни ги бришеш мислењата уште пред да си ги провериме да не има некоја грешка во пишување :icon_lol: абе иди бегај таму :pos:

Добро бе а што човек ќе бев јас со колку луѓе се запознав од форумов, а за девојкиве @Ilumious и @Crazy in Love отпосле сфатив дека всушност и они се од форумов :D

Човече Божји, него како, тоа е таа узречица у нервоза...:icon_lol: Очекувам повторување на дружбата @Види Фотос и останатите у скоро време пак. :D
Од запознавање, ги запознав и @Клипче @Незапирливи 1903/87 и @ElNinho :)
Добро бе а што човек ќе бев јас со колку луѓе се запознав од форумов, а за девојкиве @Ilumious и @Crazy in Love отпосле сфатив дека всушност и они се од форумов :D
Е па кога не прашуваш на време, така ти е... со задоцнување ќе дознаваш.:icon_mrgr:

Човече Божји, него како, тоа е таа узречица у нервоза...:icon_lol: Очекувам повторување на дружбата @Види Фотос и останатите у скоро време пак. :D
Од запознавање, ги запознав и @Клипче @Незапирливи 1903/87 и @ElNinho :)

Е па кога не прашуваш на време, така ти е... со задоцнување ќе дознаваш.:icon_mrgr:

Епа јас до сега не се знаев со никој од тие што бевме на ЖРК, се знаев само со Коњаникот Сабја и Бебуш од тие што бевме, после Коњаникот ми рече дека насмеаниот дечко е негативецот од Кајгана :icon_lol: па Ел Нињо го запознав понатаму, на крај пред да си идеме сфатив кој е и Клипче, јас мислев дека си им другарка, не ми текна на трета Кајганџика што иде на Вардар :D топ сме за еден блок да наполниме... :D Уште @Чичко Кумплунг не го знам од фан клубот, дај брат да се запознаеме...:) осеќам ќе има смеење на некоја следна утакмица на Градски и така не не пуштаат на Запад :D

Епа јас до сега не се знаев со никој од тие што бевме на ЖРК, се знаев само со Коњаникот Сабја и Бебуш од тие што бевме, после Коњаникот ми рече дека насмеаниот дечко е негативецот од Кајгана :icon_lol: па Ел Нињо го запознав понатаму, на крај пред да си идеме сфатив кој е и Клипче, јас мислев дека си им другарка, не ми текна на трета Кајганџика што иде на Вардар :D
Стварно сум ко црна овца :unsure:, ова е трети пат што ме забораваат луѓево во фан клубот. Страшно.:icon_mrgr:
Ај нареден пат ќе ја исправиш грешката.:icon_mrgr:

Стварно сум ко црна овца :unsure:, ова е трети пат што ме забораваат луѓево во фан клубот. Страшно.:icon_mrgr:
Ај нареден пат ќе ја исправиш грешката.:icon_mrgr:

Не, туку стварно немав идеја кои сте, поготово за Види Фотос, дури и кога ми кажа Коњаникот не ми се веруваше хахах :D
За следен пат ветувам дека ќе ја поправам грешката, ќе направиме една собиранка :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom