Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
И со оваа формација реденка ке му праат на Де Геа :D

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ја пишав кец бе! :LOL: Лелееееееее шо напраив си ги дадов паритееееееееее. :icon_lol:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Добро е шо си ти а не е Чемпионс :D
Ќе видиме после дали е добро. :sneaky:[DOUBLEPOST=1395773472][/DOUBLEPOST]United team to face City: De Gea, Rafael, Ferdinand, Jones, Evra, Carrick, Cleverley, Fellaini, Mata, Welbeck, Rooney.

Subs: Lindegaard, Büttner, Fletcher, Kagawa, Valencia, Young, Hernandez.[DOUBLEPOST=1395773523][/DOUBLEPOST]City team: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Yaya Toure, Fernandinho, Nasri, Silva, Navas, Dzeko.

Последно уредено:
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Дијамант формација браво Мојсие (y).

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Велбек во први 11, официјално маста ќе им ја извадиме

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ќе играме за нијанса подобро од што со Ливерпул ама ќе изгубиме :)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Тоа е поставенсот на играчите кога ќе напаѓаме во одбрана ќе биде вака нешто.
Знаеш ли колку трчање треба за да се трансформира секој напад формацијата од една во друга, и колку треба да се подвижни играчите во средниот ред што Фела и Керик најмалку подвижни се, недај боже Мојс да излезе со оваа тактика го напунија комшииве, инаку колку и да неверувам има надеж во мене дека може Јунајтед барем бод да извади.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Ја сакам да изгубиме да им ги дадеме бодовите, да освојат комшиите барем, ако ги тепаме, Ливерпул ке има бајаги шанса да освојат...евентуално Челзи ок, пошто Мурињо е наш човек :)

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Претчувствував дека Клеверли ќе игра... тајното оружје :facepalm:
Дај нека го изреметат вечерва и никогаш повеќе да не заигра за Манчестер Јунајтед куртон еден

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Знаеш ли колку трчање треба за да се трансформира секој напад формацијата од една во друга, и колку треба да се подвижни играчите во средниот ред што Фела и Керик најмалку подвижни се, недај боже Мојс да излезе со оваа тактика го напунија комшииве, инаку колку и да неверувам има надеж во мене дека може Јунајтед барем бод да извади.
Па да знам дека треба да се подвижни и многу да трчаат и освен Керик кој не трча многу другите се подвижни и можат доста да трчаат , а Керик ќе стои назад и ќе помага на одбраната ама и оваа е формацијата вечерва само место Кагава игра Клеверли и наскоро ќе се види како ќе функционира на терен.

Kajgana Shop

На врв Bottom