Ska Maniac
Бараба
Siguren si ??? aj rasprasaj se po agenciive za posrednistvo za prodavanje/iznajmuvanje stanovi .....Na tie so trazat po 200 evra stanovite im zjapaat prazni, zavrsija tie vreminja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Siguren si ??? aj rasprasaj se po agenciive za posrednistvo za prodavanje/iznajmuvanje stanovi .....Na tie so trazat po 200 evra stanovite im zjapaat prazni, zavrsija tie vreminja.
Bas takvo nesto mi treba i mene...ako znaes nekoj koj so izdava takva garsonjera/dogradba kazi mi te molamEve, drugar jas da ti go kazam moeto iskustvo(iako dolgo, ova e od posledno stanuvanje),znaci najdov nesto ko garsonjera/dogradba na kukja i ja ne znam so bese za celi 5000 den. mesecno+trosoci normalno. Losata rabota bese so toa da ti bilo suteren t.e. prizemje/podrum kako sakas kazi go, nemase parno(zatoa i tolku eftino), a dobrata strana bese so bese na 15 min pesadija do centar. Sakam da ti kazam deka nekogas zavisat i uslovite za ziveenje...So srekja!![]()
Slobodno prasaj. Ako kazes deka sakas dvosoben stan da izdades za 200 evra ke ti se smeat. Mozebi vo centar,ama i tamu veke tesko.[DOUBLEPOST=1395682099][/DOUBLEPOST]Siguren si ??? aj rasprasaj se po agenciive za posrednistvo za prodavanje/iznajmuvanje stanovi .....
Ko so ti kazav vo lisice,magari,dracevo,hipodrom itn imas eden kup solidni opremeni i ubavo sredeni pomali kukicki za 100e pa i poeftino. Dobra rabota e sto kukite nemaat gradsko parno, sto veke odamna stana mnogu skap luksuz posebno ako e stanot iznajmen.Bas takvo nesto mi treba i mene...ako znaes nekoj koj so izdava takva garsonjera/dogradba kazi mi te molam
Fala na site so mi odgovarate![]()
Dvosobven e do 50 m2 ?? ako e za poise od 50 m2 togas 200 evra e cenata za centarSlobodno prasaj. Ako kazes deka sakas dvosoben stan da izdades za 200 evra ke ti se smeat. Mozebi vo centar,ama i tamu veke tesko.[DOUBLEPOST=1395682099][/DOUBLEPOST]
Ko so ti kazav vo lisice,magari,dracevo,hipodrom itn imas eden kup solidni opremeni i ubavo sredeni pomali kukicki za 100e pa i poeftino. Dobra rabota e sto kukite nemaat gradsko parno, sto veke odamna stana mnogu skap luksuz posebno ako e stanot iznajmen.
Ako kazes deka sakas dvosoben stan da izdades za 200 evra ke ti se smeat.
Дали оваа понуда важи и за мене?Друже, или не си барал стан во Скопје во последно време, или имаш лоша перцепција за евро=денар, или имаш лоша перцепција за двособен стан. Нема четврто.
Најди ми ти на мене двособен стан за 200 евра во Скопје (Скопје, не Волково), јас уште 200 ти давам тебе и 200 на газдата.
Дали оваа понуда важи и за мене?![]()
А по што заклучи дека ти зборувам за стан во Охрид???Dude, back off, само за Скопје, не Охрид![]()
А по што заклучи дека ти зборувам за стан во Охрид???
Не ти ја разбирам логиката ама баш воопшто, уште помалку пак смењето (односно смислата за хумор)Таа сериозност...
Chill out, не дека и нему ќе му дам 200 евра, ама нека не расправаат приказни дека во Скопје ќе ти се смееле ако издаваш 2-собен стан за 200 евра. Уствари да, ќе ти се смеат комшиите што го даваш испод цена...
Edit: Ме потсети сега, кога ме праша како заклучив дека ми зборуваш за стан во Охрид - тоа е исто кога Дијаманте ме праша зошто ја поврзувам со Каролина![]()
Jas sum pod kirija plakam 120e za namesten dvosoben stan od 55m2 vo novo lisice. Moze i za 100e da se najde. I trpelivo si cekam da padnat cenite na stanovite. Koga ke bidat po 500e za m2 ili poeftino ke kupam 2-3.Друже, или не си барал стан во Скопје во последно време, или имаш лоша перцепција за евро=денар, или имаш лоша перцепција за двособен стан. Нема четврто.
Најди ми ти на мене двособен стан за 200 евра во Скопје (Скопје, не Волково), јас уште 200 ти давам тебе и 200 на газдата.
Aj so sreka, so napraivte.Jas se snajdov pa ako sakaat administratorite mozat da ja zaklucat/izbrisat temava, fala
Jas se snajdov pa ako sakaat administratorite mozat da ja zaklucat/izbrisat temava, fala