Ренато изкина! Само судииве на крај ептен лошо, но што е тука е, победа од 6 гола не е малку.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не да ги искини Вугринец,мамата им ја расплаче.Ќе биде добро и за репрезентација да играРенато изкина! Само судииве на крај ептен лошо, но што е тука е, победа од 6 гола не е малку.
Полесна повреда, ке игра на реванш натпреварот.Има инфо за Горгиевски ? Лоша повреда или ?
Нема врска, ЛШ правило е дека пред почетокот на состав тој состав шо ќе се направи во тимот и тој што ќе се објави јавно тој до крајот, а не да додаваш играчи. А во СЕХА е друг стандард. Позз[DOUBLEPOST=1395591081][/DOUBLEPOST]БРАВО МЕТАЛУРГ! Штета што не сум Скопје да одам да гледам!! 7-2 за сега.
На страната на Металург го имаа напишано тоа образложение па логично ми е да е точно, ама како и да е не е тоа толку битно колку што е битно дека не игра..Поздрав![]()
Највеќе за Георгиевска ми е менеМеталург одигра добро во глобала и одлично во одбрана.
Неможеме да бидеме 100% задоволни, бидејќи нападот беше 75% оставен на Вугринец да го решава. Разбирам дека Атман и Циндрич не се 100% тип топ, ама за наредната во Данска ќе
МОРА да се разгледаат други опции во нападот. Вугринец ќе биде гарант затворен многу поубаво
одколку вчера. 6 гола не се ништо за стигање ако оставиме повторно се на Вугринец.
А што беше фрката на крај тоа? Прво му дадоа на Манасков 2 минути за лажирање при постигнување на голот? Она на Георгиевска последната секунда , му го судеа пробивање?
Гледав на ehf каналот без кометар па не разбрав.
Највеќе за Георгиевска ми е менеИначе Георгиевски во последните секунди отиде во контра и тој Рохас крилото му направи фаул што е по сите прописи за црвен картон али овој судијата судеше фаул у напад
![]()