Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Море колку е јака, не мора да чекаш да го прогласат играч на месецот, заслужува уште сега да си ја ставиш. :D

Добро ќе биде да се гледа утре и задутре фудбал, без да игра Челзи а сепак со влијание врз сезоната на Челзи. Интересно треба да биде.[DOUBLEPOST=1395671138][/DOUBLEPOST]Дерби мечеви сезонава (као демек дерби мечеви)

Челси - Сити 2 - 1
Челси - Јунајтед 3 - 1
Челси - Ливерпул 2 - 1
Челси - Арсенал 6 - 0
Челси - Тотенхем 4 - 0

Сити - Челси 0 - 1
Јунајтед - Челси 0 - 0
Арсенал - Челси 0 - 0
Тотенхем - Челси 1 - 1

Значи ол ин на Ливерпул Х2 уплаќање куќа и готова работа.

Matic had a fine game in midfield and was able to influence proceedings both defensively and offensively. He made more ball recoveries than anyone else and also completed the third-highest number of passes in the attacking third of the pitch of those wearing blue. His four created chances - including for our first and last goals - is a game-high figure, too. Fernando Torres is next with three.

@dragonsky :rolleyes:

Па сигурно нема да пишат "10 пасови не му беа успешни, 5 топки му пресекоа итн." :D Ова значи Торес ни е играчиште а ? :D[DOUBLEPOST=1395672010][/DOUBLEPOST]Иначе ако по некоја Случајност освоиме ЛШ со 1-0 и гол на Ширле сите нарачуваме дрес од него дил ? :D

Па сигурно нема да пишат "10 пасови не му беа успешни, 5 топки му пресекоа итн." :D Ова значи Торес ни е играчиште а ? :D[DOUBLEPOST=1395672010][/DOUBLEPOST]Иначе ако по некоја Случајност освоиме ЛШ со 1-0 и гол на Ширле сите нарачуваме дрес од него дил ? :D
Најмногу одземени топки, најмногу создадени шанси, две асистенции...

Торес да беше крило...

Ти да ни купиш на сите, за сите коментари во првиот дел од сезоната :P

А ако после 3 години си отиде од Челзи ? Што добивам ? :D

Нели еднаш остана без куќа?:unsure:
Тогаш слушав фанови на Јунајтед сега ќе слушам фан на Челзи и ќе уплатам куќа (за кучиња, пошто толку ми остана само)

Може на аватар да ја носиме ако го направиме играч на месецот :D
Како во времето на Ане :свиркам:

Значи нагости на дерби натпреварите пффффффффф , имаме три x и една победа , значи против Ливерпул или кец или двојка друго не може да биде :)

Све што е добро, вреди да се знае. Имаше у некое од овие траш весници по Англија WAG статија, и таму ја видов.

BgC1NjrIEAEIQhP.jpg

КЛИК

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom