Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Па дали е можно ова..ја имав Реал Мадрид Б да дај 2 гола и 92 минута пенал промашија:eek:..кога видов срцето ме фати ..да ти ебам и кладилница и пари и фудбал и се

на едно ја чекам Порто т12+
на друго Јуве т22+ и Реал гг3+

нема ниедно да фатам,знам.

Само на Наполи за 52.000ки..

Не стигнав да ја бранам :/ а и педерот Таљавенто ја упропасти утакмицава се да му ебам!
imas 52 000 dobivka i ne ja branes napoli x2 dupla sansa? ti si mrdnat , ja da sum ja cekal ke sum stavil x2 dupla sansa najmalku 15 000

imas 52 000 dobivka i ne ja branes napoli x2 dupla sansa? ti si mrdnat , ja da sum ja cekal ke sum stavil x2 dupla sansa najmalku 15 000

Не бев дома касно ги видов и резултатите на Лион и Атлетико незнаев дека уште таа ќе ми остане, и кога веќе видов имаа црвен картон и 1.20 за X2 што секако не е вредно на тој коефициент да се игра. Преку 200.000 ми имаат избегано само во последниов месец на вакви тикети..

I jas odamna ne sum postiral
za denes igram Triple.... dupliranje
18:15 Kosarka Siena-Avelino 1 1,20
16:55 Rakomet Metalurg-Kolding 1 1,55
18:00 Kosarka Unicaja-Joventut 1 1.20
Vkupna kvota 2,32
gi spremav poslednite 50eur da gi uplatam na ovie 3... i rekov aj ke zarabotam na poker nesto poveke i sve ke vlozam i site gi izgubiv na poker... ama ne mi e krivo poso ke sum ja promasel unicaja posekako :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom