Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Мојс после натпревар влага у терен и никој не му приоѓа, ни неговите ни од вест хем играчиве :pos::pos::pos:
Инаку, не ми се верува дека Јанг ја изигра цела :X3:

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Хаха што се закараа Велбек и Кагава на крај, Велбек му се бунеше нешо на Шинчи :D???

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
И го тупите веќе со Де Геа. Прифатете го фактот дека имаат тотално различни физички предиспозиции со vad der Sar и се различни тип на голмани. Но, Де Геа е класа голман и далеку од тоа дека не е во форма сезонава.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Вечерва играчиве на Вест хем сите бе Fellaini's Bitches ,кој ремет им го даде ,браво.

најискрено јас не очекував клин шит ,изненадија позитивно.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
денеска изиграа одлично цел тим, Фелаини ги отвори во средина и според мене МОТМ заедно со Руни. Керик и Џонс одлична соработка, Рафаел малце потрфли на почеток после тоа супер, Бутнер солиден и за разлика од Евра не леташе напред. Мата и Кагава одлични заедно, Флечер нека иде нека му даде некој час на Клевз како се контролира топка .... Јанг тапа џонс :D

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
денеска изиграа одлично цел тим, Фелаини ги отвори во средина и според мене МОТМ заедно со Руни. Керик и Џонс одлична соработка, рафаел малце потрфли на почеток после тоа супер, Бутнер солиден и за разлика од Евра не леташе напред. Мата и Кагава одлични заедно, Флечер нека иде нека му даде некој час на Клевз како се контролира топка .... Јанг тапа џонс :D
Не заебавај сега за Јанг :D
Што мислите, наместо Руни на денешниов натпревар да игравме со Перси...би играле исто вака или?

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.863
Поени од реакции
2.776
Многу убава игра, супер комбинации Мата-Кагава-Фелаини...Флеч цар!Колку ми е мило за човеков:cuc: Се на се убава утакмица, поготово голот на Руни.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Другар, ако не забележуваш, секогаш кога има гужва во наш петерец, Давид не излегува на топка.
Кога има само еден противнички играч, секогаш излегува и ја собира топката.
Тоа е и проблемот другар.
И го тупите веќе со Де Геа. Прифатете го фактот дека имаат тотално различни физички предиспозиции со vad der Sar и се различни тип на голмани. Но, Де Геа е класа голман и далеку од тоа дека не е во форма сезонава.
Абе никој не вика дека има слаба сезона. И никој не бара да го замени ван дер Сар, само нема муда некогаш да излезе и да собери топка кога ќе види грамади како Керол, Џеко, ... пред него. Еве јас незнам ништо, најдете снимка ќе видите кај шо Фелаини му вика оти стои ко здрвен на линија.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.809
Поени од реакции
44.126
Мислам дека го чукнаа Фелаини по ногата.. :) Исто и мислам дека требаше да го пушти Нани последните 20-25 минути место Јанг. Ме интересира дали погоди еден центаршут телево?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Мислам дека го чукнаа Фелаини по ногата.. :) Исто и мислам дека требаше да го пушти Нани последните 20-25 минути место Јанг. Ме интересира дали погоди еден центаршут телево?
Јанг си тераше пак по негово ко да има очи на темето , не гледа он кога нафрла ,теле.

Друго што приметив ,лани кога се изведуваше корнер обавезно имаше по два играчи на стативите ,денес не видов такво нешто. Ако е случајност ,добро ,а ако не е тогаш обавезно да се среди тоа.[DOUBLEPOST=1395516939][/DOUBLEPOST]

i saw 3points

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Не заебавај сега за Јанг :D
Што мислите, наместо Руни на денешниов натпревар да игравме со Перси...би играле исто вака или?
И јас сакав истово да го кажам. Веќе некое време се забележува дека ван Пери повеќе не кочи во играта отколку што придонесува. Невелам дека не е квалитетен играч, ама моментално е за никаде неговата форма и покрај хет-трикот со грците. Ова му требаше малце на тимот и Мата заедно со Кагава и Руни како шпиц одлично изиграа. Има течност во играта. Мислам дека добро ќе дојде периодов без Перси. Лани неможев да замислам да кажам нешто вакво ама сега имаме играчи кои ќе го покријат неговото отсуство. И според мене Руни напред е далеку поопасен од РВП, барем во моментов

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Руни ми е омилен играч, ама најмногу од се` сакам Џонс како капитен набрзо да го видам.[DOUBLEPOST=1395517181][/DOUBLEPOST]
И јас сакав истово да го кажам. Веќе некое време се забележува дека ван Пери повеќе не кочи во играта отколку што придонесува. Невелам дека не е квалитетен играч, ама моментално е за никаде неговата форма и покрај хет-трикот со грците. Ова му требаше малце на тимот и Мата заедно со Кагава и Руни како шпиц одлично изиграа. Има течност во играта. Мислам дека добро ќе дојде периодов без Перси. Лани неможев да замислам да кажам нешто вакво ама сега имаме играчи кои ќе го покријат неговото отсуство. И според мене Руни напред е далеку поопасен од РВП, барем во моментов
Се слагам дека добро е тоа што Кагава, Мата, Руни, па дури и Јанг изиграа заедно. Поинаква игра имаме. Но, сепак Перси е класа играч и треба да се најде начин како најдобро да го искористиме во наредните 2-3 сезони. Ни покажа на сите во средата за каков играч се работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom