Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Самите си ги предизвикавте жртвите,борбите за права и независност ги барате со убиства и терористички акции и после се чудите зашто ескалирала ситуацијата."They said the situation in Kosovo is unique because it caused so many casualties, is this a legal cause to declare independence?!" - Putin
Mmm, ne, verojatno atomska trebase za Albancite vo Kosovo za situacijata da stane seriozna, koj gi ebe 1 milion proterani i iljadi zrtvi.
Ти вака факултетски образован човек а уште пишуваш детски саркастични пораки, немој вака, имав поголемо мислење за тебе, ти како модератор и образован човек треба да се трудиш да ја кренеш дискусијата на едно повисоко ниво, а ти да си бил зависен уште од пишување детски пораки.Со кого јас сум ти водел дебата.Немој со вакви маалски финти....Хормони, смена на време, други приоритети, не знам искрено на што да ги припишам погорниве бесмислици. Кога сакаш пишувај си, што сакаш мисли си и терај си инает, ако нешто не ти се свиѓа што си прочитал продужи даље и не се врти. На ништо не личи вака да ми се обраќаш.
Најнова вест од Брисел!ЕУ одлучи да не му испраќа велигденска честитка на Путин. Европските лидери машки застанаа зад оваа строга санкција, со која се убедени ќе го уништи психички диктаторот.
Воведена е санкција само кон една Банка и тоа ’РОСИЈА’ која е дури 13та по големина во Русија.
Ај те молам кажи која испорака на технологија е откажана за Русија и која технологија ја купува Русија од ЕУ?
Русија има нарачано само 2 носачи и хелихоптери од Франција, но истите тие беа планирани да се доработат и бидат опремени со РУСКА воена технологија и муниција во Санкт Петерзбург.
Најзависни од рускиот гас се Германија, Австрија, Маџарска, Романија, Хрватска, Словенија и Балтичките земји.
Die Aktion zielte auf das finanzielle Herz des Putin-Clans. Als dieses Herz gilt vor allem die Bank Rossija. Auf den ersten Blick scheint sie wenig bedeutend: In der Rangliste der größten Banken des Landes nimmt sie gerade mal den 15. Platz ein. Doch Rossija ist in Wahrheit deutlich mächtiger. Das Finanzinstitut ist eine der Keimzellen der "Kreml AG". Eines Systems, das sich dadurch auszeichnet, dass Putins Vertraute Schlüsselpositionen in Wirtschaft und Medien kontrollieren.
Покрај сите ебења кои НАТО ни ги прави, ако сега нашиве се приклучат кон ЦГ и Алб, во санкциите, тогаш може комотно место лав за партиски грб да стаат амеба (или ружа врз жута звезда, сеедно).
Па не треба да си политички аналитичар, за да ја сфатиш поентата на санкциите на земји како Албанија и Црна Гора (се кладам и Македонија, набрзо).За какви санкции зборуваш, демек ние да ги санкционираме Русите????? wtf не ми е јасно кои санкции од ЦГ и Албанија...
Ке влезат како и да е , пушти видеоно ке видиш веќе отворена е капијата а рускинте сили опуштени си сеВлегоа ли про-руските трупи внатре ? Оти гледам големи групи се шетаат а сега дојде и брза помош, наверојатно пак има некој инцидент.
Влегоа ли про-руските трупи внатре ? Оти гледам големи групи се шетаат а сега дојде и брза помош, наверојатно пак има некој инцидент.