Другар овие муабети можиш да му ги прајш на деца што врска немаат од фудбал или пак оние што го мразат Јунајтед и што не го гледаат воопшто.Руни ама апсолутно никогаш не ме убедил дека е некоја класа фудбалер или пак дека ги заслужува тие огромни пари што ги зема бидејќи освен што трча и покрива нема некоја продуктивеност во нападот како што треба да има за тој статус што го содржи...јас не реков дека е лош играч туку не е класа како што го прајш.
Јас појма сум немал?..цел живот гледам и следам фудбал и знам колку Руни има направено за Јунајтед..но пак ќе напоменам, за онаа огромна плата што ја зема треба да биди Меси и да постигнува по 50 гола и по 20 асистенции годишно..а тој еден натпревар игра, еден не игра и плус кога игра нема што да прикажи на теренот бидејќи
нема некаков фудбалски квалитет и генијалност..
Балето е напаст за противничката одбрана и незадржлив играч со експлозивен шут и брзина..и сега ти ми тврдиш дека Руни е подобар од Балето?

..за достигнувањата што ги има досега секоја чест но како квалитет апсолутно Руни е под Суарез,Бале, Ибрахимович, Агуеро....и ти самиот го знајш тоа не знам зошто дотолку одрекуваш..
Иначе не ги мразам Јунајтед уживај