HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Баварци која ви е оваа во управа?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе слаби слаби, ама тука се гледа желбата и мотивираноста на тимот.Добро против Леверкузен и Јунајтед трчеа и ги наполнија, против тие слаби дефанзивци, но во секој случај ПСЖ со Челзи ќе биде неизвесен дуел.
Баварци која ви е оваа во управа?
![]()
На страната на ПСЖ е фактот што сите ги сметаат за meh тимче кое четвртфинале би било елиминирано со кој и да игра. А страшен состав се, најголем проблем на страната на Челзи барем според мене ќе е фактот што немаат расен напаѓач а од другата страна седи Тиаго Силва.
Давајте ја и неаСестрата на Крос
На лето сами ке си дојдат, што се секирашДавајте ја и неа![]()
Абе вие ќе ги тепате, и би требало да ги тепате. Ама и јас и Змејски рековме дека тоа нема да биде толку лесно колку што сите мислат. Сепак е ЛШ, нокаут фаза, ништо никад не е сигурно, а сигурен сум дека Јунајтед ќе пружи отпор на ОТ, во ЛШ играат малце подобро отколку во лига.Хот Ајс и Драгонот велат да не го правите Баерн толку голем фаворит против Јунајтед, а во случај да ги тепаме и во двата натпревара први ќе почнат да им се исмејуваат мислиш загубиле од ФК Гостивар (хехе), не од Баерн.