Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.551
Поени од реакции
3.607
Ајде сеа и Де Геа не чинел , дечкото секоја утакмица сезонава ни вади по гол два и пак не чинел.
Остајте го Давид и кажете кој сакате да се падне, еве по редослед моиве фаворити
  1. Дортмунд - Им избегаа неколку играчи , неколку се повредени/банирани ,слаба форма имаат сезонава
  2. Челзи - втор фаворит навеќе заради тоа што се знаеме како дишиме
  3. ПСЖ - мислам до сеа не сме играле (барем пред арапите да ги земат)
  4. Реал - Ке бидат мотивирани нашиве да се одолжат за ланскиот кикс на чакир ,али коа ке ми текне дека Алекс ке треба да го чува Бејл во првата утакмица:icon_lol:
  5. Барса - петта пошо е полесна од баерн
  6. баерн
Атлетико кај ти е ? :D

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Ајде сеа и Де Геа не чинел , дечкото секоја утакмица сезонава ни вади по гол два и пак не чинел.
Остајте го Давид и кажете кој сакате да се падне, еве по редослед моиве фаворити
  1. Дортмунд - Им избегаа неколку играчи , неколку се повредени/банирани ,слаба форма имаат сезонава
  2. Челзи - втор фаворит навеќе заради тоа што се знаеме како дишиме
  3. ПСЖ - мислам до сеа не сме играле (барем пред арапите да ги земат)
  4. Реал - Ке бидат мотивирани нашиве да се одолжат за ланскиот кикс на чакир ,али коа ке ми текне дека Алекс ке треба да го чува Бејл во првата утакмица:icon_lol:
  5. Барса - петта пошо е полесна од баерн
  6. баерн
ќе му го пуштиме Велбек нема да знае како се вика, иначе и у тотенхем коа играше Рафаел често го пикаше у џеб :)

R

red.devil

Гостин
Рано е ама бидејќи Евра сигурно нема да игра, јас повеќе очекувам таа утакмица Рафаел да игра лево а Смолинг или некој друг десно . Друго нешто што научив за Мојс овие месеци освен дека е тактички неспособен е дека кога ќе изгуби доверба во играч, нема назад. Се откажа од Фабио заради еден кикс од единствената шанса што ја доби, затоа не очекувам да започни со Битнер на така значајна утакмица.

Да дополнам, ги посакувам Дортмунд. Ќе бидам задоволен и со Атлетико или Реал.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Рано е ама бидејќи Евра сигурно нема да игра, јас повеќе очекувам таа утакмица Рафаел да игра лево а Смолинг или некој друг десно . Друго нешто што научив за Мојс овие месеци освен дека е тактички неспособен е дека кога ќе изгуби доверба во играч, нема назад. Се откажа од Фабио заради еден кикс од единствената шанса што ја доби, затоа не очекувам да започни со Битнер на така значајна утакмица.

Да дополнам, ги посакувам Дортмунд. Ќе бидам задоволен и со Атлетико или Реал.
Фергусон се откажа од Фабио, не па Мојс. Нема менталитет дечкото. Иначе се слагам со тебе дека Рафаел ќе игра лево и некој од Џонс/Смалинг. Каков јадни Бејл од него ли ви е страв, Рафаел и Велбек му се инсталираа константно додека беше кај кокошките :)

A

apidrone

Гостин
Се лажете ако мислите дека Бејл е истиот играч од Тотенхем и дека нема напреднато. Не е Роналдо ама многу се има подобрено. Кој гледал, знае.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Се лажете ако мислите дека Бејл е истиот играч од Тотенхем и дека нема напреднато. Не е Роналдо ама многу се има подобрено. Кој гледал, знае.
Се има подобрено но не сме имале проблеми со него во Премиер Лига, освен на Олд Трафорд мечот кога загубивме 2 - 3. Сите дуели Рафаел, Смолинг и Џонс го чувале како бајче.

Претчувствувам Дортмунд.

R

red.devil

Гостин
Фергусон се откажа од Фабио, не па Мојс. Нема менталитет дечкото. Иначе се слагам со тебе дека Рафаел ќе игра лево и некој од Џонс/Смалинг. Каков јадни Бејл од него ли ви е страв, Рафаел и Велбек му се инсталираа константно додека беше кај кокошките :)
Ок можеби беше лош пример ама Битнер не е ништо подобар од Фабио. А од Бејл ми е страв искрено да си кажам. Со вака раштимана одбрана, да е само тој опасност ќе се плаши човек а не покрај себе да го има и Роналдо.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Ќе биде интересно во секој случај, јас не верував ни дека со Олимпијакос ќе се вратиме, се што ќе се случи понатаму може само да биде позитивно, не негативно. Се надевам само дека среќата конечно ќе не посака оваа сезона, какви малери не бијат тоа е страшно.
Според моменталната ситуација најголеми шанси би имале секако со Дортмунд.
Но кој и да се падне нема да ми биде криво, знам дека ќе има барем уште 2 добри и интересни утакмици за гледање сезонава.

Ех, кога би се случило ние да освоиме, а Ливерпул да заврши 4-ти во лигата... од најлоша, ова би било најдобрата сезона откако навивам за овој клуб. :свиркам:

Инаку од можните противници само со ПСЖ немаме играно никогаш.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.023
Поени од реакции
67.941
а бе еј, уште 5 утакмици....

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.810
Поени од реакции
44.129
Најјако чувство е ова, минута ипол пред ждрепка жими се. :vozbud:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ајде еден од Атлектико, ПСЖ или Борусија нeка ни се падне другите нека ги за 1/2 финале :D.

Kajgana Shop

На врв Bottom