Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно затоа што е последен филм од серијалот Бонд филмови и е доста понов. Не сум видел до сега некоја телевизија да го емитувал.Зошто нема да го даваат Skyfall!!!![]()
![]()
полека малце кај си видел ти некоја наша тв да дава филм од пред година денаЗошто нема да го даваат Skyfall!!!![]()
![]()
Aлфа даваше филмови од 2013 годинаполека малце кај си видел ти некоја наша тв да дава филм од пред година дена
Ау, да бе. Заборавив дека ние сме малку поназад во времето. И да те поправам МРТ има давано филм кој е излезен пред 1 година. Станува збор за Трето Полувреме. И плус Skyfall е излезен 2012, а сега сме 2014.полека малце кај си видел ти некоја наша тв да дава филм од пред година дена
Леле, Трето ПолувремеАу, да бе. Заборавив дека ние сме малку поназад во времето. И да те поправам МРТ има давано филм кој е излезен пред 1 година. Станува збор за Трето Полувреме. И плус Skyfall е излезен 2012, а сега сме 2014.
наш филм е тоа не заебавај, и Балкан кан релативно брзо го пуштаа по телевизии, таман работа. За блокбастер филмовиве ќе си почекуваме, стандард.

Да, за нова година и за Божиќ го даваа. Но, за да стекнат гледаност треба прилично брзо да даваат новоизлезени филмови. Викендов кој сака нека гледа: Приказната за Џејмс Бонд (The story of James Bond)-Сабота 22:15, МРТ 1.Трето полувреме го давале![]()
![]()
![]()
Тропаш глупости баш сега МТВ одкако земаа нова опрема имаат подобра слика скоро од сите телевизии што ги наброја,а во Македонија имаат најдобра слика заедно со Алфа.
Еј, сте приметиле дека звукот на МРТ 1 не е баш најдобар.Извини, но морам тебе посебно да те прашам. Дали телевизиите кои ги набројав (да те потсетам уште еднаш бидејќи не си ги прочитал убаво: HRT1, SLO1 и RTL) имаат подобра слика и тон од МТВ1, а сите 4 канали се SD?
Како да имам нешто во звучниците.
И не е само кај мене, туку и кај мои пријатели, значи проблемот е кај МРТ. 
Што кабловска имате?Еј, сте приметиле дека звукот на МРТ 1 не е баш најдобар.Како да имам нешто во звучниците.
И не е само кај мене, туку и кај мои пријатели, значи проблемот е кај МРТ.
![]()
Да, имаат понекогаш фрки со гласот, па дур се поправат некој треба да се освести во МРТ.[DOUBLEPOST=1395438831][/DOUBLEPOST]Што кабловска имате?
Кај мене МРТ1 одлично работи (МРТ од време на време има фрки со гласот, сликата е одлична), исто и ХД каналот им е супер.
Да се надоврзам од погоре, СК каналите исто така се со одличен квалитет, како на boom tv така и на Телекабел.
Тоа е до нив, затоа што го немаат вклучено Auto Volume Leveling (како што има и во Windows Media Player). Еве ти објаснување:Само Опуштено го фаќам на МТВ и звукот е многу чуден, една секунда е тивко, друга е прегласно.
Последниве две недели имаат проблем со гласот,инаку јас сум на близу.Што би можело да биде проблемот дали ти би знаел,или таму работат луѓе што немаат врска?Инаку сликата е одлична чекам уште целосната програма да ја префрлат во HD а не само кога даваат спортски натпревари и вести.Што кабловска имате?
Кај мене МРТ1 одлично работи (МРТ од време на време има фрки со гласот, сликата е одлична), исто и ХД каналот им е супер.
Да се надоврзам од погоре, СК каналите исто така се со одличен квалитет, како на boom tv така и на Телекабел.