UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Цццц...Лева кој копук...

Z

zmej gorjanin

Гостин
Хм, ко за четврт финале желба би ми биле овие парови

Баерн М. - Барселона (вториве верувам имаат многу што да им кажат на првите :), иако фановиве нивни некако тивки се по ова прашање :))
Реал М. - Челзи (највеќе ради тоа што ме интересираат изјавите на Мурињо :))
Манчестер Ј. - Атлетико М. (чисто да се види до кај е англиската премиер лига, а до кај се Шпанциве :))
ПСЖ - Борусија Д. (ова нема да ми разбуди некој интерес, јес да се мислев меѓу Челзи и Борусија за дуелот со Реал :))

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Дајте ги Реал, Минхен или Барса!!!

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Зар не ви стана досадно да ги споредувате лигите од еден двомеч .... :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.680
Поени од реакции
14.561
Нешто многу ги посакувате Минхен, be careful what you wish for. Да не биде после тражили сте - гледајте ;)

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
ццц така слично му ја скапаа главата на Чех, али коментарите "lewandowski smece mrtvo" "da je Kolasinac ovo uradio sad bi neki navijac Bosne i navodno poznavalac fudbala rekao: nek' je. to lave. masina...", :pos:, али дека е за пцуење , за пцуење е :D[DOUBLEPOST=1395271846][/DOUBLEPOST]
Нешто многу ги посакувате Минхен, be careful what you wish for. Да не биде после тражили сте - гледајте ;)
ајде бе и ти па не сери, јесте да сте најјаки али како да ги тераш оние по форумов што пишат против Баерн и одма им одговараш ко за јајца да те фатиле...:pos:

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Кој сака кладба тука дека Баерн нема да освои годинава?

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Дајте ги Реал, Минхен или Барса!!!
Внимавај што посакуваш пријателе.

Вака во еуфорија може се да изгледа лесно, ама верувај ќе дојде моментот кога ќе го видиш противникот не само по името туку и на теренот и ќе се покаеш за желбата што си ја имал. Не дека од тебе зависи со кого ќе се падне Челзи, но сепак...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ќе се најдеме претходно ќе се договориме убаво :D
Шала на страна,многу се дига тензија околу тоа кој ќе освои а до финалето има уште мнооогу....

Не се замарам уопште,нека се пласираат прво па може да праиме муабет.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.544
Поени од реакции
29.075
aиииии што сањал лошо вчера Мојсо за да победи вака убедливо ??/ А и на РВП нешто не му било добро денес ....

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.805
Поени од реакции
44.117
Би сакал некое јако дерби во 1/4 финале. Под тоа подразбирам Реал-Барса, Реал-Атлетико, Дортмунд-Баерн, а може и Баерн-Барса/Реал. Манчестер-Челзи не сакам оти досадно е. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom