Македонско фудбалско првенство 2013/14

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    206
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 февруари 2014
Мислења
218
Поени од реакции
368
Abe tie od goren red se stanati ,kako i tie vo Zapadna tribina,se na se solidna brojka :)
Тие од горен ред се станати? Јас како што гледам немаат каде да седат, затоа стојат потпрени на ограда. Абе за се имате одговор, страшни сте :facepalm:

te-ultra

ILLYRIAN
Член од
17 октомври 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
1.100
Aman be,nikako i shega da prifatite..Pa toa vikam jas,od golemata brojka ima i za sedenje i za odavanje pocit :) u pm nikoj da pofali za super atmosfera za +10 K za ova neinteresno prventsvo,za podobrenite uslovi na stadionot,,sekogas nesto ne vi e po merak ..

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Ќатип и Милошевски у иста реченица, споредбава вришти.

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
Za Shmeichel se raboti, ne znaete?! Najgolemiot golman vo svetot bese vo svoe vreme... bidete srekni sto i endo minutno molcenje imase. Ups, Ballistet pea o toa vreme, pa ne bese bas molcenje.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Ќатип и Милошевски у иста реченица, споредбава вришти.
Па Ќатип Османи играше во оваа лига, потоа стана тренер, освои една титула, не дај боже утре да умре, нормално ФФМ би требало да го испочитуваат со едноминутно молчење, а прашање е колку "суштествата" на другите стадиони би молчеле во текот на таа минута.

Споредбата така ја дадов рандом, Милошевски има побогата кариера но Ќатип Османи исто така е фудбалски работник во оваа држава и ќе треба да се испочитува.
Стави го кој сакаш место Османи, нека биде Ферхан Хасани, Агим Ибраими.
Не треба да значи дека Филип Ивановски треба помалку да се почитува од Агим Ибраими.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Za Shmeichel se raboti, ne znaete?! Najgolemiot golman vo svetot bese vo svoe vreme... bidete srekni sto i endo minutno molcenje imase. Ups, Ballistet pea o toa vreme, pa ne bese bas molcenje.
Не е за ние да бидиме среќни бе дрво. Треба да си идиот да си среќен на ваква работа, ама за тебе не ме чуди и да си.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Па Ќатип Османи играше во оваа лига, потоа стана тренер, освои една титула, не дај боже утре да умре, нормално ФФМ би требало да го испочитуваат со едноминутно молчење, а прашање е колку "суштествата" на другите стадиони би молчеле во текот на таа минута.
Споредбата така ја дадов рандом, Милошевски има побогата кариера но Ќатип Османи исто така е фудбалски работник во оваа држава и ќе треба да се испочитува.
Стави го кој сакаш место Османи, нека биде Ферхан Хасани, Агим Ибраими.
Не треба да значи дека Филип Ивановски треба помалку да се почитува од Агим Ибраими.
Веруј ми, дека овие што ги спомена, на чело со Артим и те како се почитувани од било кој фудбалски фан у државава.
За мене реално Ќатип е анонимус, нити сум запознат со неговите успеси, нити пак се сеќавам дека придонел за репрезентативниот фудбал у државава, освен што знам дека беше тренер на Шкендија прошла сезона.
И да не ги умираме без време луѓево, збориме за ситуација која реално се случи и е за осуда.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Веруј ми, дека овие што ги спомена, на чело со Артим и те како се почитувани од било кој фудбалски фан у државава.
За мене реално Ќатип е анонимус, нити сум запознат со неговите успеси, нити пак се сеќавам дека придонел за репрезентативниот фудбал у државава.
И да не ги умираме без време луѓево, збориме за ситуација која реално се случи и е за осуда.
Со мометалнава ситуација добро е што барем молчеа.
Кога ние го направивме првиот чекор да нема национални навреди, тие вашите копита продолжуваат со тоа, така да добро е што продолжуваме ние без навреди, а се надевам ФФМ ќе реагира ако има навреди во недела.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Со мометалнава ситуација добро е што барем молчеа.
Кога ние го направивме првиот чекор да нема национални навреди, тие вашите копита продолжуваат со тоа, така да добро е што продолжуваме ние без навреди, а се надевам ФФМ ќе реагира ако има навреди во недела.
Настрана тоа, Милошевски не заслужил со ниеден потег да не биде испочитуван од публиката на Шкендија.
Патем терајте си како ви е ќејф, само на овој начин не придонесувате да ја подобрите сликата која се има за вас од, да речеме неутралната македонска фудбалска публика.

Член од
20 ноември 2012
Мислења
451
Поени од реакции
125
Настрана тоа, Милошевски не заслужил со ниеден потег да не биде испочитуван од публиката на Шкендија.
Патем терајте си како ви е ќејф, само на овој начин не придонесувате да ја подобрите сликата која се има за вас од, да речеме неутралната македонска фудбалска публика.
Razibras deka lugeto ni ne znaeja za sto igracite se sobraa vo sredina, ako nekoj im kazese deka umrel Miloseski, 95% ke se cudea koj bil toj i sto napravil. Ne deka ne bese ispocituvan, simply, WE DON'T CARE.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Не велам дека Милошевски не заслужува почит, но ситуацијата е таква кога луѓето се револтирани.
Сепак молчеа тие што ги гледате седнати. А да ти кажам не сите го знаеја Милошевски, бидејќи многумина не ја праќаат репрезентацијата на Македонија.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Чоек споредбава ти e чиста мизерија. Милошевски е еден од играчите со најмногу репрезентативни настапи, бил и капитен на наша репрезентација, сега беше претседател на репрезентацијата, и ти се буниш што имало толку респект да му се оддава, кога да беше Османи на пример не би се оддавало толкава важност и почит иако и он играл во оваа лига и после освоил титула како тренер :facepalm: Споредбава вришти. Тоа што играл во наша лига и бил после и тренер не е ни 2% од тоа каква улога имал Милошевски во фудбалот..

Последно уредено:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Чоек споредбава ти e чиста мизерија. Милошевски е еден од играчите со најмногу репрезентативни настапи, бил и капитен на наша репрезентација, сега беше претседател на репрезентацијата, и ти се буниш што имало толку респект да му се оддава, кога да беше Османи на пример не би се оддавало толкава важност и почит иако и он играл во оваа лига и после освоил титула како тренер :facepalm: Споредбава вришти. Тоа што играл во наша лига и бил после и тренер не е ни 2% од тоа каква улога имал Милошевски во фудбалот..
Не зборувам за тоа колку почит треба да има, туку дека и вие немавте да го почитувате толку некој албанец.

А како што кажав Шкендија има многу фанови кои не ја следат репрезентацијата на Македонија, така да за некого Милошевски е анонимус.

Каква функција е ова преседател на репрезентацијата? :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom