Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Новинариве како си креваат тираж и читаност на Барса страшна работа. Веќе во ништо не верувам.

Arroyo (board member): "Martino has decide to leave? We just heard that news report too, but we don't know anything about it."

Arroyo (board member): "There's a clause allowing Tata to leave, but we talked to him and Zubizarreta and it's false he decided to leave."

Мислам дека против Реал ке играме со истиот состав како со Сити,само ка видиме кој од Нејмар,Педро или Санчез ке биде стартер(јас би сакал Санчез)

Cesc and Neymar will start the league game against Real Madrid on Sunday. Pedro and Alexis will be on the bench. #fcblive #elclasico [sport]

Исто како на првото класико.

Валдес​
Дани - Пике - Маске - Алба
Бускетс​
Чави - Иниеста​
. . Меси - Цеск - Нејмар

Гледајте на ЕуроСпорт, младинската ЛШ, Барса-Арсенал, водиме 2-1.
Мунир Ел Хадади везе по теренот, Дејан Илиев доби црвен картон.

Струмичанецот црвен , штета. :D

Иначе и пенал промашивме.

Овој Траоре ветува дефинитивно. Која елеганција ја има во движењето , само брзина во дриблингот му фали. Им го збрца на 2 пати.

Cesc and Neymar will start the league game against Real Madrid on Sunday. Pedro and Alexis will be on the bench. #fcblive #elclasico [sport]
Не ми се допаѓа ова, иако Ческ има добра статистика оваа сезона во последно време е очаен. Педро на клупа во најдобрата форма :facepalm:

Со нов договор, до 2017та

1525657_748861351805402_2051232778_n.jpg

Педро пали, Педро гаси, тие на клупа ќе го остават. Моментално најдобриот состав ни е без Нејмар и Алексис реално, ама кога излегуваме со сите Чави, Иниеста и Фабрегас нема некој кој ќе може да влези од клупа и да направи разлика во среден ред. Па, затоа поарно да играме со Нејмар, Меси и Педро во напад, а во средина Чави и Иниеста.
Мада џабе пишувам, мислам сите го знаеме составот за во недела, шо и не мора да значи дека нема да биде полн погодок.

Валдес, Алвес, Пике, Маскерано, Алба, Бускетс, Чави, Фабрегас, Иниеста, Меси, Нејмар.

Ако има една промена од ова си го менувам никот ( не дека нешто ми значи ама ај).

Глупо е што со овој состав Нејмар не игра на неговата природна позиција и таму кај што е најјак, лево крило, туку игра десно. Десно боље е Педро или Санчез.... или Меси :D
Моментално ја би играл со Нејмар и Педро, без Фабрегас, ама ај ваљда Таткото најдобро знае.

Франк Рајкард, нашиот екс-тренер и еден од основачите на денешната генерација, ја заврши својата тренерска кариера, изјави дека повеќе нема активно да се занимава со спорт. Рајкард, фала ти за убавите 5 години.

Сите 371 голови на Меси во дресот на Барса :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom