Diablo 3

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Значи од кога е излезен пачот луѓето купуваат секакви глупости на RMAH. Гратис експанзијата. :love:

Не чувајте гемови и материјали за крафтање, продавајте ги додека држат нереално висока цена. Дури и опремата на алтовите кои не планирате веднаш да ги левелирате може да ја продадете, ќе најдете подобра на lvl70 или можете да крафтате.

Единствено нешто што нема да изгуби во вредност кога ќе излезе експанзијата се парагон поените. Искористете го бонусот од 50% додека трае и фармајте парагони, не се замарајте со сетови и епици.

Ја немам играно RoS бетата но ако е интересна како што е Diablo 3 моментално, а има хинтови од дизајнерите дека и ледер систем е во подготовки, тогаш D3 има светла иднина и ќе пружи многу часови забава.

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Од Battle.net дигиталната верзија на diablo 3 заедно со reaper of souls е само 40 евра(2400 денари) а delux edition e 60 евра е сега незнам шо е разликата вероватно има некој бонуси тука.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
40 евра е само експанзијата плус 20 евра обичната.

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Не бе сега добро прочитав стандардната експанзија е 40 евра, 60 евра ти е делукс едишн на експанзијата,плус 20 евра за diablo 3 доколку ја немаш да им се плукнам,а нужна е за експанзијата затоа тие толку ефтино ја продаваат ванилата.Врти сучи пак е поефтино за 30 евра од niko комп:D

Последно уредено:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не бе сега добро прочитав стандардната експанзија е 40 евра, 60 евра ти е делукс едишн на експанзијата,плус 20 евра за diablo 3 доколку ја немаш да им се плукнам,а нужна е за експанзијата затоа тие толку ефтино ја продаваат ванилата.Врти сучи пак е поефтино за 30 евра од niko комп:D
Battle.net:
- Diablo III - 20 евра
- Diablo III: Reaper of Souls - 40 евра
- Diablo III: Reaper of Souls (Deluxe Edition) - 60 евра

НИКО Компјутери:
- Diablo III: Reaper of Souls - 42 евра

1. За да ја играш експанзијата МОРАШ да ја купиш/имаш и основната Diablo III.
2. Digital Deluxe има неколку небитни работи:
- Spectral Hound Minion & Aesthetic Artifacts
- Treasure Goblin Pet for World of Warcraft
- Crusader Portraits & Decals for StarCraft II

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Battle.net:
- Diablo III - 20 евра
- Diablo III: Reaper of Souls - 40 евра
- Diablo III: Reaper of Souls (Deluxe Edition) - 60 евра

НИКО Компјутери:
- Diablo III: Reaper of Souls - 42 евра

1. За да ја играш експанзијата МОРАШ да ја купиш/имаш и основната Diablo III.
2. Digital Deluxe има неколку небитни работи:
- Spectral Hound Minion & Aesthetic Artifacts
- Treasure Goblin Pet for World of Warcraft
- Crusader Portraits & Decals for StarCraft II

Од NIKO diablo 3 + експанзија ти е 4990 да заокружиме на 5000,а од battle.net diablo 3 + експанзија ти е 3600 денари убаво реков скоро 30 евра поефтино.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Од NIKO diablo 3 + експанзија ти е 4990 да заокружиме на 5000,а од battle.net diablo 3 + експанзија ти е 3600 денари убаво реков скоро 30 евра поефтино.
Затоа што моментално само ДИГИТАЛНАТА верзија на Diablo III е на попуст, а нико даваат hard copy (DVD), таа си има друга цена.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.308
Поени од реакции
3.064
Многу ја хејтав играва на почетокот али како се развиваат ствариве могуче е да ја зеам xD

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Затоа што моментално само ДИГИТАЛНАТА верзија на Diablo III е на попуст, а нико даваат hard copy (DVD), таа си има друга цена.
Па и јас ќе направам hard copy проблем ли е тоа,ќе ја спуштам ќе ја снимам на неколку двд-а колку е играта 15-16 гига?! ќе ја снимам на две дуал леер вербатим ќе залепам слики на дивидијата од надворешна страна за да изгледа ко оригинал цд-то и ете ти hard copy зар тоа е проблематично:ROFLMAO:А да заборавив и кутија ќе набавам :pos:И мисли си ти дека е оригинал цд-то и дека затоа било поскапо за 30 евра,абе ве стрижат ко овци али тоа е додека има овци ќе има и вуна.[DOUBLEPOST=1395155634][/DOUBLEPOST]Да се надополнам за тие шо незнаат и кутиите се прават ако знаеш како,само ти треба обична кутија и принтер во боја толку:LOL:

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Па и јас ќе направам hard copy проблем ли е тоа,ќе ја спуштам ќе ја снимам на неколку двд-а колку е играта 15-16 гига?! ќе ја снимам на две дуал леер вербатим ќе залепам слики на дивидијата од надворешна страна за да изгледа ко оригинал цд-то и ете ти hard copy зар тоа е проблематично:ROFLMAO:А да заборавив и кутија ќе набавам :pos:И мисли си ти дека е оригинал цд-то и дека затоа било поскапо за 30 евра,абе ве стрижат ко овци али тоа е додека има овци ќе има и вуна.[DOUBLEPOST=1395155634][/DOUBLEPOST]Да се надополнам за тие шо незнаат и кутиите се прават ако знаеш како,само ти треба обична кутија и принтер во боја толку:LOL:
sve super samo so ne e kutija...i ne poti muda koa nemas poim od licna vrednost za vo kolekcija da imas hard copy e stvarta...a ne digital

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
sve super samo so ne e kutija...i ne poti muda koa nemas poim od licna vrednost za vo kolekcija da imas hard copy e stvarta...a ne digital
Ti ke da si od tie vernite ovci so sekogas si go sledat ovcarot.Kako sakas sakas copy kupi si copy samo znaj deka ne e original(y):pos:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Diablo III: Reaper of Souls ќе ја имаат и во Game_On ама некој ден покасно од денот на излегување по цена од 1999! :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom