По еден месец платив висока сметка поради надминат НЕТ, Имам активирано 2 ГБ Нет во Јануари бев и имав надминато околу 450мб вкупно имав истрошено 2,458, бев во салон се распрашав и рекоа дека по надминувањето се наплаќа.. ОК.. Платив на голо 5000, сметкат за Јанари ми стигна на 17 Февруари после 2 дена платив(5000) и од тогаш го декативирав пакетот и немам оклучено нет. И сега стигна сметката за Февруари, во февруари имам истрошено 1527 МБ, имав уште цели 370 МБ. Не ги истрошив бидејки го деактивирав нетот поради сметката, еве и слика. Одам во салон и ми викат дека го имам надминато лимитот а и на страницата проверив дека имам 1527 МБ истрошено еве и слика ке ставам, и плус на телефонот може мн лесно да видиш Data Usage. Дали си играт со мене или ? Сметката за Февруари ми стигна 3.600.00. разговори/смс пораки не се јавувам и не пишувам мн пораки сметката е толку поради нетот, помагајте.
П.С заедно од кога стигна сметката за Јануари со брат ми не пуштавме нет, он има 300Мб беслтани и имаше надминато околку 100мб и плати повеќе а јас имав околку 450 и плативме. Од тогаш немаме оклучено нет и на него му стигна нормална сметка како што плаќа секој месец а мене пак исто..
Ке ставам слики покасно неможам Upload бавен ми е нет..