Indian Wells 2014 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти на пример го сакаш Истомин, т.е. неговата игра, па јас не те прашувам зошто е тоа така, а и не ме занима. Објаснив јас погоре зошто го почитувам Иснер, нема пак да се повторувам.

А за делот со Надал не знам што да ти кажам освен :facepalm: Сам се декларираш како возрасен човек, со деца, ама изгледа бистрината не ти е посилна страна.
aj na chicho bistroto
http://www.youtube.com/watch?v=LhPAo9cHWcM[DOUBLEPOST=1395003375][/DOUBLEPOST]okolu kladilnicite , ne mi e jasno bash na osnova na shto mu davat tolku favoritska uloga na Novak , koga igra tolku ochajno a Federer e ,,on fire,, . Pa neli imaat struchnjaci shto gledat i procenuvaat , ili gledat neshto shto jas ne gledam . Spored mene ,shansite se 50-50 , osven ako ne e kako lanskoto Monte Karlo kade Novak cel turnir se provlekuvashe za da vo finaleto eksplodira .

Последно уредено:
Порутинирано - здравје.

Почна да ме нервира овај коментаторот на Спорт Клуб :нинџ:

Федерер во моментов ми е главен фаворит и за Мајами. Игра максимално контра сите што велеа дека деновите му се завршени.

Не знам зошто го усеруваат преносот со оваа ниско поставената камера.

Ептем јака беше ситуацијата кога имаше челенџ за удар од Федерер, испаѓа оти е аут а Вишко вика "добра лопта.." :pos:

Ајдееееееееееееее!!!!!!!!!!

Тоа е тоа, неколку глупави грешки особено во тајбрејкот го решија турнирот!

00_REGS_shutterstock_57651082_clown_659px.jpg

Како и да е, интересно финале.

Штета за Федерер што се распадна во тај-брејкот, можеше и многу подобро.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom