Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
За воља на вистината можеш цицки да видиш на таа снимка, ама би ти препорачал да си почекаш ХД.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.188
Поени од реакции
10.206
Многу време ми одзмеаат серииве се собраа наеднаш многу па не сум ни забележал дека излегол торент за 300 рајс оф ен емпире. Го гледаше некој, обожавам војнички филмови.
Го гледав во кино на 3Д. Филмот е нарација, борба, цицките на Ева Грин, борба, крај. Мене ми се допадна, зашто немав никакви очекувања за филмот. Беше релаксирачки, а Ева беше бонусот во филмот. :sneaky: Ако сакаш што побрзо да го гледаш, тркни до Милениум, ако не, почекај си да излезе убава снимка. Не вреди со сите тие ефекти и крвишта да го гледаш на cam-снимка. :)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Го гледав во кино на 3Д. Филмот е нарација, борба, цицките на Ева Грин, борба, крај. Мене ми се допадна, зашто немав никакви очекувања за филмот. Беше релаксирачки, а Ева беше бонусот во филмот. :sneaky: Ако сакаш што побрзо да го гледаш, тркни до Милениум, ако не, почекај си да излезе убава снимка. Не вреди со сите тие ефекти и крвишта да го гледаш на cam-снимка. :)
не сум од скопје, тешко да можам да го гледам. Така да ќе чекам добра снимка

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Lone.Survivor.2013.1080p.WEB-DL.H264-WEBiOS [PublicHD] (y)(y)(y)(y)

Вчера го гледав Знамињата на нашите татковци.Глеам Клинт Иствуд и Спилберг го правеле и ми се допадна ,само не е целосно направен ко шо треба , на Иво Џима бил 10х поголем покољ од тоа што е прикажано,но добра приказна базирана според истоимената книга.
кој е за историски драми нека го глеа

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.283
Lone.Survivor.2013.1080p.WEB-DL.H264-WEBiOS [PublicHD] (y)(y)(y)(y)

Вчера го гледав Знамињата на нашите татковци.Глеам Клинт Иствуд и Спилберг го правеле и ми се допадна ,само не е целосно направен ко шо треба , на Иво Џима бил 10х поголем покољ од тоа што е прикажано,но добра приказна базирана според истоимената книга.
кој е за историски драми нека го глеа
Иствуд има филм за истата борба прикажан од страна на јапонците. http://www.imdb.com/title/tt0498380/?ref_=fn_al_tt_3 Изгледај го, одличен е исто како и Flags of our fathers.

H

HoT IcE

Гостин
Знае ли некој како се викаше овој новиов филм со следнава приказна:
Дејствието се одвива во Америка во еден град и во одреден дел од година неколку дена владее безредие и анархија по улици, секој убива и краде. Како се викаше филмот? Нов е, од годинава мислам.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Знае ли некој како се викаше овој новиов филм со следнава приказна:
Дејствието се одвива во Америка во еден град и во одреден дел од година неколку дена владее безредие и анархија по улици, секој убива и краде. Како се викаше филмот? Нов е, од годинава мислам.
The Purge?

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
Се знае кога ќе искочи добра снимка од Хобитот у пм ? :|

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.689
Поени од реакции
34.202
Солиден е волкот ама ништо посебно. Премногу е 3 часа за филмот. Од мене 8ца
Bas! Ja vcera go gleav.. sakav 7ka da mu staam. Izumiv. Vremenski ne mi precese, duri me iznenadi ti deka trael 3 casa.. no falese nesto vo miksot.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Мене не ми е догледан, го почнав сатипол и се кандисувам ај утре, ај други ден....ко шо оди времево никогаш нема да го догледам.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Glup e volkot jas 6ka mu staiv. Ja nikad ne sum ocekuval mnogu od toj film :)

Kajgana Shop

На врв Bottom