FIFA 14

• Креатор на темата Креатор на темата Martin
  • Време на започнување Време на започнување
Mora bato original kluc da si kupis od nekoj sajt

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
А и играта ли ќе треба да биде оригинал или само клуч да си купам. Ама што оригинал кога ја нема 14 за пц. :)

А и играта ли ќе треба да биде оригинал или само клуч да си купам. Ама што оригинал кога ја нема 14 за пц. :)
Немора играта.
Како ја нема за компјутер ?

Ги мешаш работиве.
Кога ќе го купеш клучот, тоа е уствари играта.
Тој клуч го аднуваш на оригин (исто како што е со игрите на стим) и автоматски ти се појавува играта. Кликаш на неа и таа автоматски ти се симнува, така што таа верзија сега што ја имаш, слободно можеш да ја избришеш.

Ги мешаш работиве.
Кога ќе го купеш клучот, тоа е уствари играта.
Тој клуч го аднуваш на оригин (исто како што е со игрите на стим) и автоматски ти се појавува играта. Кликаш на неа и таа автоматски ти се симнува, така што таа верзија сега што ја имаш, слободно можеш да ја избришеш.
Може линк да видам колку пари е и ако може некаде низ Македонија да се најде ?

Може линк да видам колку пари е и ако може некаде низ Македонија да се најде ?
Тој клуч се купува на интернет. Ако сакаш да ја купеш од македонија ќе треба на диск да ја земаш кој е скоро дупло поскап од само клуч.
Клучот од интернет со кредитна можеш да го купеш од многу сајтови.
Еден директно од официјалната Оригин.ком друга каде што се прилично најефтини cjs cd keys.com

Тој клуч се купува на интернет. Ако сакаш да ја купеш од македонија ќе треба на диск да ја земаш кој е скоро дупло поскап од само клуч.
Клучот од интернет со кредитна можеш да го купеш од многу сајтови.
Еден директно од официјалната Оригин.ком друга каде што се прилично најефтини cjs cd keys.com
Да не ме заебат бидејќи картичка треба да даваш. Ти од интернет ли си купи ? :)

Ја убацив оваа Modded од замунда, со апдејтирани трансфери (заклучно со последниот трансфер период од зимава) и некои други апдејти, за ЛШ, екипи, фудбалери и слично... Има некој искуство или? :P

Да не ме заебат бидејќи картичка треба да даваш. Ти од интернет ли си купи ? :)
Фифа 14 ја имам на диск, пошто ја играм на ПС4. Предходните 3 ги купував од cjs cd keys и кејот ти го даваат инстант. Екстра сајт се, иако им изгледа фушарски :)
За картичката немај гајле. И јас на почеток се плашев, но еве до ден денес имам напраено преку 50тина трансакции. Нема криза.

Ако може некој да ми каже дали има излезено од фифата 14 играта за симнување со крак се тоа да не се купува??

Sent from my ST21i using Tapatalk

Ако може некој да ми каже дали има излезено од фифата 14 играта за симнување со крак се тоа да не се купува??

Ja ima

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Има ама ќе те заебава малку. Значи може со многу играње може да ти се исклучи, може да се треси екранот (но за тоа има чаре)...Нема многу проблеми ама да знаеш дека најнеочекуван ти е првиот проблем за дргуите има чаре. Незнам може и друго нешто да има ама јас овие сум ги приметил. Ако сакаш линк ќе ти пратам инече мнгоу е добра :).

Има ама ќе те заебава малку. Значи може со многу играње може да ти се исклучи, може да се треси екранот (но за тоа има чаре)...Нема многу проблеми ама да знаеш дека најнеочекуван ти е првиот проблем за дргуите има чаре. Незнам може и друго нешто да има ама јас овие сум ги приметил. Ако сакаш линк ќе ти пратам инече мнгоу е добра :).
Ајде прати ми ја у порака и фала многу :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom