- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.368
- Поени од реакции
- 7.138
Тоа е најбитното, ама сепак не ме спречува да бидам горд што со актуелниот шампион изигравме кај нив нерешено, оти си знаевме колкави ни се шансите и пред двата натпревари.Да, за да може сега цела година да зборите дека не сте изгубиле со Баерн на гости. Не е битно што испаднавте![]()
Ај не ми плачипичкосувај кога се виде дека Лам според авторитетот што го има како фер плеј играч сакаше да изнуди фаул. Да не се фрлеше толку драматично можеби и ќе ви дадеш фаул. На крај краева вие одите понатаму ние испаднавме, само ми е мило што му ја закачи на Нојер од мртов агол.Абе опрај се,Лам и дајв у иста реченица да ги стаиш збори за твое недоволно познавање на работите....Глеав на ИТВ,самите коментатори англичани кажаа дека е фаул и дека и Подолски се гледа да за момент после буткањето застанува на секунда зашто јасно беше дека требаше да свири фаул судијата...
Такада нема дебата тука.
Ињеста пак нема да игра???Јас сум фан на Барса, но вечерва мислам дека ќе изгубат, иако играат дома. Не се во форма, тоа и од сателит се гледа.![]()
А кој си тиЈас сум фан на Барса, но вечерва мислам дека ќе изгубат, иако играат дома. Не се во форма, тоа и од сателит се гледа.![]()
Па како да игра кога му умре дете.Ињеста пак нема да игра???
Имам пишувано од дамна мислам, ама сега сум ја подзаборавил групата. Ако гледаме реално, можно е да изгубат. Психолошки не се добри сите.А кој си тиОчекував да видам дво цифрена бројка на мислења кога прочитав дека си фан на Барса а ти 5000 да си имал и никогаш не си пишал на нашиот фан клуб
И ќе игра со 2 напаѓачи . Агуеро - Негредо е добитна комбинација вечерва .Треба со два напаѓачи да игра Пелегрини ако сака да има позитивен резултат.