Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Он мора да е тежок ббуљашАј бе остајте го чуекот...греота ни го мрзи дијалектот![]()
Он мора да е тежок ббуљаш.Заебите го него. Коај ќе идемо на кафе ? у шип кафиќот кај рок?
Пссст Проблем не праем ја! важно е да се сакамо и дружимо. Нек пукну душмани! :pos2::pos2::pos2: Аа Desare Ненормална ка Goddest Другачка да ти беше.Накнадно ќе се договоримо за на кафе... и за кој кафиќ.
Бидува јали не бидува?
Пссст Проблем не праем ја! важно е да се сакамо и дружимо. Нек пукну душмани! :pos2::pos2::pos2: Аа Desare Ненормална ка Goddest Другачка да ти беше.![]()
Абе Лимун да не пукнеш бе ме изнасмеаЕднаш како не ги погоди никојве ка шо треба
али ај,простено ти е чедо мое,мислим ќе ти биде кој ќе частиш кафе у шипскиот кј рок
се зезам
![]()
Ќе частим бе проблем не праем.Па да се насмеемо малце бај д веј а бе никако да ти го погодим никот ебате Дизајр ваквоо таквоо со е било со и како ќе ми дое сеа не ми замерај плавуша сум :pos2:.Ќе пукнем уште малце богами.Абе Лимун да не пукнеш бе ме изнасмеаЕднаш како не ги погоди никојве ка шо треба
али ај,простено ти е чедо мое,мислим ќе ти биде кој ќе частиш кафе у шипскиот кј рок
се зезам
![]()
Дигна руке од мене? браво бе Англиски ми иде бе само шо нејзиниот ник никако да го погодим.Па немачки треба да го научим поубо.:pos2::pos2:Абе ова сварнои мене ме изнасмеа ама дигнав ја руке више од него...Гледам Англиски не му иде па нека тера на немачки
![]()
Ќе частим бе проблем не праем.Па да се насмеемо малце бај д веј а бе никако да ти го погодим никот ебате Дизајр ваквоо таквоо со е било со и како ќе ми дое сеа не ми замерај плавуша сум :pos2:.Ќе пукнем уште малце богами.