Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.999
- Поени од реакции
- 23.622
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да им светеја на педерите очите у скопје,Скопје ЛАС вегаС ќе беше(со исклучоци) :pos2::pos2::pos2:
Таму кај што продаваат....[zEUs];1731204 напиша:Еј људи, дан зае некој кј моем да најдем карте за концертот за тоше у недела ?
Брат ја од скопје наручав карта од пријатели.А у тетоо сигурно нема да наеш пошо уште првите деноој само шо ги донеле све ги распродале таке да ... јебига најди некој другар од скопје и побарај му карта да ти купи 200 денара е и вип 1000 па сеа тоа иам да ти каем. А ја иам на прашање дали превоз ќе има пошо некако .. тешко да наем ја превоз таму комбиња едни зафатени други незнаем.. ?[zEUs];1731204 напиша:Еј људи, дан зае некој кј моем да најдем карте за концертот за тоше у недела ?
Таму кај што продаваат....
Брат ја од скопје наручав карта од пријатели.А у тетоо сигурно нема да наеш пошо уште првите деноој само шо ги донеле све ги распродале таке да ... јебига најди некој другар од скопје и побарај му карта да ти купи 200 денара е и вип 1000 па сеа тоа иам да ти каем. А ја иам на прашање дали превоз ќе има пошо некако .. тешко да наем ја превоз таму комбиња едни зафатени други незнаем.. ?
ПРОДАВААТ! е тоа е на скопски се знае ПРодаваа коњу еден! :pos2::pos2:аа тебе ќе те одучим у школо да престанеш да пишуеш скопски!И што имаше скопски ?
И што имаше скопски ?
ТАЧНО! него .. кажи до утре пренеси му на миланезов дали ќе има превоз место нешо ова она.. пошо ја иам карта сигурен сум само ми треба превоз идење враќање.и ФАЛа![zEUs];1731466 напиша:и тоа ,,кај,, ќе пишеш ,,кј,, на тетоски :wink: ае сеа да не те учим![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2:абе кј ми замина постот(proba)
ТАЧНО! него .. кажи до утре пренеси му на миланезов дали ќе има превоз место нешо ова она.. пошо ја иам карта сигурен сум само ми треба превоз идење враќање.и ФАЛа!![]()