Teтово

• Креатор на темата Креатор на темата JoCkI
  • Време на започнување Време на започнување
Да им светеја на педерите очите у скопје,Скопје ЛАС вегаС ќе беше(со исклучоци) :pos2::pos2::pos2:

Еј људи, дан зае некој кј моем да најдем карте за концертот за тоше у недела ?

[zEUs];1731204 напиша:
Таму кај што продаваат....

[zEUs];1731204 напиша:
Брат ја од скопје наручав карта од пријатели.А у тетоо сигурно нема да наеш пошо уште првите деноој само шо ги донеле све ги распродале таке да ... јебига најди некој другар од скопје и побарај му карта да ти купи 200 денара е и вип 1000 па сеа тоа иам да ти каем. А ја иам на прашање дали превоз ќе има пошо некако .. тешко да наем ја превоз таму комбиња едни зафатени други незнаем.. ?

Брат ја од скопје наручав карта од пријатели.А у тетоо сигурно нема да наеш пошо уште првите деноој само шо ги донеле све ги распродале таке да ... јебига најди некој другар од скопје и побарај му карта да ти купи 200 денара е и вип 1000 па сеа тоа иам да ти каем. А ја иам на прашање дали превоз ќе има пошо некако .. тешко да наем ја превоз таму комбиња едни зафатени други незнаем.. ?

Абе мие не смо договорени уше, утре треба да се договарамо за превоз и карте, па ќе ти каем утре најкасно кј 6-7 шо сум напраел, инаку ти барај превоз дека ја не сум сигурен.

[zEUs];1731466 напиша:
и тоа ,,кај,, ќе пишеш ,,кј,, на тетоски :wink: ае сеа да не те учим :vozbud:
ТАЧНО! него .. кажи до утре пренеси му на миланезов дали ќе има превоз место нешо ова она.. пошо ја иам карта сигурен сум само ми треба превоз идење враќање.и ФАЛа!:vozbud:

абе кј ми замина постот :pos: (proba)

ТАЧНО! него .. кажи до утре пренеси му на миланезов дали ќе има превоз место нешо ова она.. пошо ја иам карта сигурен сум само ми треба превоз идење враќање.и ФАЛа!:vozbud:

Ќе немоем до утре :nesum:, утре кј 5-6 ќе се договарамо па кј 6-7 ќе ти каем шо смо напраеле, ама не е нишо сигурно можда да не и идемо :pos2:

Абе утре мушинка ќе ти кае све у школо за у недела, тој е главниот :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom