Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Он мора да е тежок ббуљашАј бе остајте го чуекот...греота ни го мрзи дијалектот
 .Заебите го него. Коај ќе идемо на кафе ? у  шип кафиќот кај рок?
.Заебите го него. Коај ќе идемо на кафе ? у  шип кафиќот кај рок?Он мора да е тежок ббуљаш.Заебите го него. Коај ќе идемо на кафе ? у шип кафиќот кај рок?
Пссст Проблем не праем ја! важно е да се сакамо и дружимо. Нек пукну душмани! :pos2::pos2::pos2: Аа Desare Ненормална ка Goddest Другачка да ти беше.Накнадно ќе се договоримо за на кафе... и за кој кафиќ.
Бидува јали не бидува?

Пссст Проблем не праем ја! важно е да се сакамо и дружимо. Нек пукну душмани! :pos2::pos2::pos2: Аа Desare Ненормална ка Goddest Другачка да ти беше.

Еднаш како не ги погоди никојве ка шо треба
Еднаш како не ги погоди никојве ка шо треба али ај,простено ти е чедо мое,мислим ќе ти биде кој ќе частиш кафе у шипскиот кј рок
али ај,простено ти е чедо мое,мислим ќе ти биде кој ќе частиш кафе у шипскиот кј рок  се зезам
 се зезам 
Абе Лимун да не пукнеш бе ме изнасмеаЕднаш како не ги погоди никојве ка шо треба
али ај,простено ти е чедо мое,мислим ќе ти биде кој ќе частиш кафе у шипскиот кј рок
се зезам

и мене ме изнасмеа ама дигнав ја руке више од него...Гледам Англиски не му иде па нека тера на немачки
 и мене ме изнасмеа ама дигнав ја руке више од него...Гледам Англиски не му иде па нека тера на немачки 
Ќе частим бе проблем не праем.Па да се насмеемо малце бај д веј а бе никако да ти го погодим никот ебате Дизајр ваквоо таквоо со е било со и како ќе ми дое сеа не ми замерај плавуша сум :pos2:.Ќе пукнем уште малце богами.Абе Лимун да не пукнеш бе ме изнасмеаЕднаш како не ги погоди никојве ка шо треба
али ај,простено ти е чедо мое,мислим ќе ти биде кој ќе частиш кафе у шипскиот кј рок
се зезам

Дигна руке од мене? браво бе Англиски ми иде бе само шо нејзиниот ник никако да го погодим.Па немачки треба да го научим поубо.:pos2::pos2:Абе ова сварнои мене ме изнасмеа ама дигнав ја руке више од него...Гледам Англиски не му иде па нека тера на немачки

Ќе частим бе проблем не праем.Па да се насмеемо малце бај д веј а бе никако да ти го погодим никот ебате Дизајр ваквоо таквоо со е било со и како ќе ми дое сеа не ми замерај плавуша сум :pos2:.Ќе пукнем уште малце богами.