МожеСакам да прашам дали можеш да презапишеш предмет од прва година од летен семетср за во трета летен семетар или мора да биде во втора?
shift + 2ndf + logantilog како се пресметува ? На пример на 1.68214 кој е антилог ? Решението во вежбите е 48.09 , и добиено е со antilog а како се пресметува тоа нема објаснето
едит : дали можам да го пресметам antilog-от на дигитрон и како ?
Незнам за тебе , ама ја зедов 7ца на пола недопишан тест и тоа БЕЗ семинарска , со семинарска 8 Страшно. Ае простено му е , неможам да замислам како му е кога ќе му се соберат тестови од сите факултети наеднаш во еден месец да ги прегледа. [DOUBLEPOST=1393467179][/DOUBLEPOST]Дали мене ми се причинува или англиски онака од ракав ги пишува оценките?
Па конкретно овој дигитрон ја што го имам , нема шифт ама се снајдов некако па средив. Го најдов како децимала + 2ndf + log така некакоshift + 2ndf + log
ако не е вака пиши има повеќе видови дигитрони
Само јас незадоволен. Ми делува дека ги пишува оценките според другите оценки у семестарот. Јас слабо положив, слаба оценка и англискиНезнам за тебе , ама ја зедов 7ца на пола недопишан тест и тоа БЕЗ семинарска , со семинарска 8 Страшно
Јас така во втора година , со уште 2 - 3ца колеги иста група , се исто напишано имавме сите на еден му стаил 35 поена на еден 52 на друг 43... За ова болдираново незнам , мислам дека нема увид Драганчо за другите оцени од семестарот во е-индекс.Само јас незадоволен. Ми делува дека ги пишува оценките според другите оценки у семестарот. Јас слабо положив, слаба оценка и англиски
Не оставам вака ова . Слушнав некоја девојка се пожалила па од 7 стигнала до 10 кога побарала увид на тестотЈас така во втора година , со уште 2 - 3ца колеги иста група , се исто напишано имавме сите на еден му стаил 35 поена на еден 52 на друг 43...
Анализа на финансиски извештаиЗдраво на сите ) Некој случајно да не има прашања по Анализа на финансиски извештаи....Хартии од вредност и портфолио менаџмент...Маркетинг менаџмент...Доколку има некој ако може да ги пише....Однапред Ви благодарам ))))