True Detective

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Дебела подлога се остави и за следната сезона, најверојатно дејствието ќе продолжи каде што застана во оваа , само со сменета актерска екипа ( или јас нешто погрешно сум сватил ? )
Па не би рекол дека си сватил нешто лошо, мислам дека би оделе по Татл копилињата a можеби и не, тоа неможе сега да го знаеме.
Ако не се оди по Татл фамилијата ондак не му држи муабетот на Раст (кој е многу нетипичен муабет за неговиот ментален склоп) дека светлината ја води темнината, бидејки срањата пак ке си продолжат, култот не го оштетија нешто многу.

Последно уредено:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.447
Поени од реакции
6.125
Da ne ve citiram site sto ne im se dopadnalo finaleto i sto ocekuvale ova ili ona:
"We ain’t gonna get them all ,that ain’t the kind of world it is. But we got ours."

Inace stvarno ste tapa, od tolku mnogu ubavi raboti koi mozea(za sreka seuste mozat) da se rezimiraat za serijava po krajot na prvata sezona, site(so chest na nekolku iskluchoci) se fativte za vasata zelba okolu koj spored vas najdobro bi bilo da nastapi vo narednata sezona. Znam deka e mnogu polesno da se iskopira link od slika od kolku da se napise nesto konstruktivno sto serijava go zasluzi vo najmala raka (koga vekje postiras) bar ne pagjajte tolku nisko so postiranje sliki od igraci na eden fudbalski tim samo za da soberete nekoj lajk.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Убаво и реално финале во стилот на ББ. Може не е серијата за 10ка ама ете и дадов заради прекрасниот амбиент, режија и глума посебно на Метју

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Гледам многу постови помислив се развила некоја дискусија за финалето оно секој си постирал слики од глумци

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
The True Detective finale was so popular last night it broke HBO Go. HBO's on-demand streaming portal succumbed to the stress of viewers attempting to watch the finale that also aired on HBO's main network. "Due to overwhelmingly popular demand for #TrueDetective, we've been made aware of an issue affecting some users. Please try again soon," the official HBO Go Twitter account shared at close to 10 p.m. on Sunday. As of 10 a.m. Est on Monday, the problems were resolved. "The issues affecting HBO Go last night have been resolved. Thank you for being patient," HBO Go tweeted. Yet some users were still encountering problems with the streaming service the morning after the Sunday, March 9, »

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.088
Поени од реакции
7.062
Ме разочара последнава епизода превише беше некако она со холивудски крај. Очекував бар уште една сцена после таа пред болницата онака да наговести што ќе се дешава со Татл у следната сезона. Пре споро идеа првите епизоди баш имаше оној детективски филинг а на крај ептен избрзаа некако, можеа бар уште една две епизоди да направат да се одржи темпото али ипак серијата се на се беше супер 9/10 ( 10/10 е нали Брејкинг Бед левел :icon_lol:)

За следна сезона ако идат со Татл фамилијата ја мислам 2цата црнци ќе бидат новите детективи и би било кул да напраат камео и Вуди и Метју у некоја епизода али ќе видиме.

Последно уредено:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Прочитав одличен твит за последната епизода - Разочарани сме затоа што и Раст и Марти се разочарани - не ја завршиле работата до крај. Зашто некогаш таа е реалноста.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Али жена нема капацитет да биде детектив :oops:
Не сум феминистка, а и не би да дискутирам за вакви прашања овде. Сепак колку за шмек ќе ја спомнам Агата Кристи и нејзината госпоѓа Марпл. И една мала листичка. ;) Ништо значајно. :icon_lol:

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.088
Поени од реакции
7.062
Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
П.С. Само ја неќам да има женско детектив?
И ја нејкум, не ми иде женско да биде детектив, нема таков психолошки профил, остај женско нека биде јавен обвинител или да си седи во канцеларија да брка документи :)
Btw не да ја претеравте со сликиве, уште па Мкналти и Лестер во предлог хаха, психички ке се пореметат они двајца во true detective атмосфера.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom