blue ladybug
Фанг ловер
Флексибилни ќе бидеме за маршутата не е проблем. Само да не биде муабетот од Прилеп, во Берово да одиме 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се арно се убо ама по прилепски шо би рекле ние колку бона че ме фати отприлика сето оваФлексибилни ќе бидеме за маршутата не е проблем. Само да не биде муабетот од Прилеп, во Берово да одиме![]()
Нема да спиеме по хотели, не се секирај. Ако имаш шатор, вреќа за спиење, таман ќе биде.Се арно се убо ама по прилепски шо би рекле ние колку бона че ме фати отприлика сето ова
Оти едно е кефот ама ако е мн скап тешко дека ќе ја шетам нашава државичка, а после то да трпам за нешто што стварно ми треба![]()
Тоа се бараше некој со искуство, а не овие се хејтери
Ако не те мрзи наведи некои препреки со кои се соочи при првото патување иако да речеме си планирал, но сепак испаднало нешто неочекувано.
П.С Претпоставувам најтешко е да се почне кога ќе се совлада стравот се останато ќе си дојде на место.![]()
Лани ја шетав италија месец и нешто, сакав автостоп меѓутоа се одлучив за веспа затоа што е забрането автостоп во европа и сум била сведок неколку пати како доаѓаат џандари и даваат казни на автостоперитреба да пазиш каде дигаш рака
![]()
Коцкичке, како зборев ...со жабари прво со убаво, влагаш на бензинска правиш промет, оставаш окез на фаца и фино лепо и превоз може да најдеш ако им е погоден денотво италија ако стопираш во близина на бензиска на пример, прво од бензиската ќе те избркаат а и ќе ти викнат полиција. никој не ме лажел, сум видела
--- надополнето: 19 октомври 2013 во 19:55 ---
можда сум грешка, можда се погодило да видам исфрустрирани некои што кој знае од кои причини им сметаат автостопери![]()
Коцкичке, како зборев ...со жабари прво со убаво, влагаш на бензинска правиш промет, оставаш окез на фаца и фино лепо и превоз може да најдеш ако им е погоден денотКапак на се ако помине згодна цура и и викнеш скуза бела фика даме ун пампино, по што им стануваш омилен. Се палат на странци што зборат нивен јазик, исто ко Коби Брајант кога вика "не сери".
Мене ми успеало во Италија, од Тревизо до Болоња да стигнам автостоп жив здрав. Исто и од дикили до измир, пред 2 години иако патував на +60 степени едно 2 саати, момент кога кожата од телото ми личеше на таа од баба ми.
Ама од искуство, најдобра шанса имаат 2 другарки, евентуално пар и самец.