Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ја исчитав првата, A Clash of Kings сигурно ќе ја исчитам за недела-две и сеа first world problems ме мава, дали да ја исчитам целосно A Storm of Swords или да си гледам 4 сезона? Или да ја исчитам до пола, па да гледам па да читам. Или... :cautious:
тотално различно искуство брат, како што ти кажа берик погоре, поубаво заврши ја Clash of kings, изгледај ја сезонава и после испукај ги до петта книга, вака паралелно е жими мадево искрено.

Хмм, објаснија што им направил Подрик на курвите за да нејќат да им плати? Е таа информација може да се сподели доколку ја има во книгите :p

Хмм, објаснија што им направил Подрик на курвите за да нејќат да им плати? Е таа информација може да се сподели доколку ја има во книгите :p
подрик е дете во книгите, 100% HBO продукција

12-3 години има таму, прикажан е како исплашено дете 95% од времето :)

Недела дена бан од форум за спојлери, како за почеток, да не испадне не сме кажале после :)
Spoiler5B15D-1.jpg

:pos::pos::pos:[DOUBLEPOST=1394502315][/DOUBLEPOST]
Е мајмуни едни, ја кога ви викав дека ќе стане пи*кетина, вие Марџери.

п.с.

Our ravens tell us a new ‪GoTSeason4‬ trailer will air before this Sunday's True Detective finale.
Јас би ги и двете најискрено :oops::cautious::D

П.С Сега гледам колку години биле Марџери да ти имала 32 години :confused::eek::cautious:

Последно уредено:
Колку само е моќна сцената, ова е нешто како од македонски народни приказни. Навидум обичен муабет што потоа се развива во поучна приказна. Не знам дали е копирано од книгите па за да можам да кажам маестрално напишано од Мартин или од режисерите.

Приказната што ја раскажува како станал евнух е од книгите, сцената не е. Супер е сцената во секој случај.

Ги репризирам сите сезони од серијата. Во моментот сум на 9 епизода од трета сезона кога почнуваат да ја свират The Rains of Castamere. Само сакав да пишам последни зборови пред да ми препукне срцето пак.:place:

Надополнето: Fuck you Martin!

Ги репризирам сите сезони од серијата. Во моментот сум на 9 епизода од трета сезона кога почнуваат да ја свират The Rains of Castamere. Само сакав да пишам последни зборови пред да ми препукне срцето пак.:place:

Јас сега ја пуштам епизодата :D

Јас набрзина прочитав "ги презирам сите сезони" и спремен бев да се расправам. :D

/dyslexia

Јас набрзина прочитав "ги презирам сите сезони" и спремен бев да се расправам. :D

/dyslexia

озбилен си за дислкесијава? дека од увек ме интересирало дали постои такво нешто навистина:)
Нема кавги, на оваа тема не смее да дојде некој да збори лошо за серијава:)

озбилен си за дислкесијава? дека од увек ме интересирало дали постои такво нешто навистина:)
Нема кавги, на оваа тема не смее да дојде некој да збори лошо за серијава:)
Постои :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom