Вашите пијани искуства :)

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Дедо ми шо вика за ракијата.... ќе го цитирам...
-Прва иде ко трње, втора иде ко слама, а трета иде сама.... :D :D

И друго ќе го цитирам....
-На ракија и жена маана не се наоѓа, и од двете боли глава, ама ни без ракија ни без жена се неможе.... Само има една мала разлика, ракијата шо постара е подобра, а жената со помлада... :D

Tuuu vidi kombinacija rakija,pa dzin tonik,pa pivo nakraj.Kako posle sobata,helihopter? :pos:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Веруваш или не, после пивото сум трезна. Таман ме освежува додека да стигнам дома. После директ у кревет и кома, спијам. :pipi:

Се јавувам на пола именик, почнувајќи од бившиот дечко :oops: И знам да излаам нешто што не треба. А понекад али ретко и на агресија ме фура. Летаат чаши јбг. А да - Ако сум баш пијана слушам Аца Лукас :icon_lol: а не слушам тоа обично :icon_lol:

Се вракав пијан од кај другар на матура и кога дојдов дома сум имал гости. И сега пробував да се направам трезен поседев со нив 2-3 минути и еден од нив ми вика "Ееее мали ние на твоја возраст пијани се вракавме од матура" и јас си мислам демек никој не ме заебележал дека сум пијан и на првото станување го искршив стаклото на вратата :D

В кафана и го земав микрофонот на певањката дури ја пееше Доказ од Цеца и згрмив фалширање дури сите се прпелкаа под маси, и после тоа следеше горд наклон како да сум ја испеала химната :vozbud:

чудно ми е како се јавувате во тие моменти и општо се фаќате за мобилен. Мене не ми ни текнува дека го поседувам, не па да вртам по именик. :)

чудно ми е како се јавувате во тие моменти и општо се фаќате за мобилен. Мене не ми ни текнува дека го поседувам, не па да вртам по именик. :)

Отворив и очекував твое пијано искуство, i'm disappointed :(

Отворив и очекував твое пијано искуство, i'm disappointed :(
хаха епа освен стандард смеење и урлање, немало ништо, сеа пола од овде што се пишани милијарда посто се малце исфилувани :)

В кафана и го земав микрофонот на певањката дури ја пееше Доказ од Цеца и згрмив фалширање дури сите се прпелкаа под маси, и после тоа следеше горд наклон како да сум ја испеала химната :vozbud:
Тооо Цецооо :D

Причината зашто пијам све поретко у задње време. (За среќа на ова последново не се сеќавам, ми го раскажаа, или можда боље да не ми го раскажеа никад :pos:)
Ја и братучедка моја тука во Белград, дознав дека е и она тука ај да се најдеме да излеземе. Дое кај мене, земавме литро водка а ја не пијам подолго време. Ја испивме водката ја више камен.. И ајмо у провод.. 7ми март према 8ми ladies night сегде. Првото место тука кај мене на 5 мин од стан. Идеме таму. Е сеа.. Таму јас повторувам СРЕЌА па не се сеќавам - Сум ја соблекла маицата на СРЕД ДИСКОТЕКА :facepalm: и сум и рекла на братучедка ми дека ме нервира, она за среќа потрезна, она ја соблекла нејзината и ми ја дала да ја облечам ( пошто нели ми смета мојата), (битно прошол еден добар момент за мушкатап опулација, две девојки без маици :вонзем::icon_lol:) по некое време..и пришол неа тип коа зимала УШТЕ вотка, и го искулриала и као тргнала накај мене овој муабет да го запознае со мене нит памтам нит ништо го памтам онака низ магла дечкото - Она ми кажа само сме размениле здраво, здраво и следниот момент бил лапање.. После сме паднале на земја двајцата на СРЕД ПОДИУМ и сме се лапале таму :нинџ:, доека она и другар му пробуеле да не станат. Ни тоа не се сеќавам. Излеговме надвор да си идеме и ја видов црнци и ми станаа интересни нешто и ај со нив у кафана ам не ми беа интересни се предомислив викам ај назад ќе идеме кај неа да пиеме. НО у меѓувреме пошто она го изгуби бројчето за гардероба ја бев УБЕДЕНА дека тоа не е мојто капут (3 пати се враќав и го мењав) :icon_lol:Тие од обезбедување полудеа. И ај добро, стигнавме кај неа, неа и се јавуе другар на типот со кој шо се смував ја (пошто ние бевме пре пијани па они беа курири као o_O) - Као да продужиме со провод она вика ај кај неа пошо сама нек дојдат. Мавнавме уше пола литро водка и само знам дека се разбудив ЗБУНЕТА до максимум и мамурна. Битно ми рече убав бил типот и дур сум била потрезна ми се свиѓал мн. Едино сум му праела топло ладно у погрешен фазон - се лапаме пол саат и по пола саат ја као - ај бе бегај замараш :icon_lol::tapp: и после пак лапање и пак исто.. Хаоси живи
Не, не пијам више :oops: Бар не толку многу :свиркам:[DOUBLEPOST=1394435092][/DOUBLEPOST]
Брат ја пред да ги избришам неговите броеви у не ТЕШКИ фази на пијанство, него онака - само на него мислев и пошто един начин ми беше да му се јавам за да го чујам - Телефонот ми беше најбитен у моментот. Највише го сакав коа бев пијана :pos:

Викендов бев у Expo на Том Нови, пред тоа у кафана и таму нема потреба да зборам што се дешаваше. Се прибрав дома у 4 и нешто (инаку живеам у Карпош), и глеам у претсобје точакот ми стои. Баш бев гладен и ме мрзеше да си праам сендвич, па поубава идеја за ноќно возење амин. Со тешки маки го извадив точакот од дома, го симнав доле (живеам на 4ти кат у зграда без лифт што значи дека го кревав до доле), си се качив и отидов до Олимпико да зеам бурек. Работеше бурекџилницата, али се потрошил бурекот. И што да правам, ми текна дека La Delicious у Центар работи 24/7 па отидов од таму да си зеам лиснато со зденка и маслинка. Полека-полека си се извозев, стигнав негде накај 5 сабајле, внатре фул едвај дочекав ред, си земав тоа што сакав, па пак полека (еквивалентно на "на гз на глава" би било "на предна на задна :D"), стигнав некако до дома кај 5 и пол. Уредно го вратив точакот на истото место за никој да не се посомнева (кој би се посомневал дури и да е паднат на земја точакот дека уствари сум возел вечерта), си земав јогуртот, извадив јадењето и седнав пред компјутер да видам што има ново на форум :D

Све ќе беше океј да му немав пишано 4 пораки на другар ми у сред возење без раце :D

ти ли беше тој што возеше по 2 ленти? :pos:
уште да те качев, ............ на хауба;)

Последно мое искуство е вчера кога се роди ќерка на другар и ја коњ се напраи ако несмеам да пијам . Ме однесија на брза помош и им избегав од кревет :D :D :D :pos: не е за смеење за плачење е ама што има везе мора по некоа глупост да се направе во животот .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom