Бубамаро, штом вака имаш мерак за ракија - те чекам на гости да ми дојдеш. Ја не се разбирам многу, ама либето ми е експерт за домашна ракија. Верувам, ќе те бендиса изборот 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти па моме цела си обратна.Прво се почиња со ракија, првата тешко лизга, ама од втора натаму, се оде. Баш се. Ја обично после ракија сакам џин тоник. И пред да си одам накај дома едно пиво, да ме освеже малку.
![]()
Изборот на ракијата или на либето?Бубамаро, штом вака имаш мерак за ракија - те чекам на гости да ми дојдеш. Ја не се разбирам многу, ама либето ми е експерт за домашна ракија. Верувам, ќе те бендиса изборот![]()
Ама мноо е убаво нели кд ти га восиш алкохол,кд си поднапиен тмн,само још некоја доза ти фали за да он те надвлада тебе, да ти се гади,да ти се врти, да си пијан бре
А овакој рокаш сс пун адреналин, летиф зборови од црвеновинасти уста,праи ти се сфе,еде ти се сфе, мези ти се сфе, кеца ти се сфе : ) Сфе док не почне рингишпил бесплатан и тур де франс тамо горе унутра у чело, измеѓу очи црвени искривени кои глеаф контра од физику и гравитацију,сфе док моеш јоште да пиеш и мезиш, а да не ти се враќа назад како што ги враќаф назад малолетници по дискотеке ако немаф врске за да улегнеф
Обожаам гу туј пијанку кд моеш правилно да одиш,а пијан си, моеш правилно да збориш, а занесен си, моеш најромантично да се пушташ, а кеца ти се
Заеби повраќања и хенгоувери.
Еднаш ми се деси после свирка да се разбудам у двор позади кафичот у 6ипол сабајле а до мене свири на телефон "Storia di un grande amore", под глава патика, а сум се покрил со јакна. Така да чисто сумњам дека ќе го надминам тоа. Али свашта ти носи животот, секогаш вели секогаш![]()
Си грмиБитно химната на Јуве ти пеела![]()
Tuuu vidi kombinacija rakija,pa dzin tonik,pa pivo nakraj.Kako posle sobata,helihopter?Прво се почиња со ракија, првата тешко лизга, ама од втора натаму, се оде. Баш се. Ја обично после ракија сакам џин тоник. И пред да си одам накај дома едно пиво, да ме освеже малку.![]()