Малку ќе биде долго али би сакала да побарам совет за ова.
Се заљубив и бев во врска со погрешен човек.Бев во врска со него 2 години, ми беше прв во се.Иначе сите скоро беа против оваа врска.Тој е дете на еден багабонт во мојот град, права пијаница, богаташи се али по се најлошо се познати во градов.Блиски на моите родители си имаа проблеми со неговите.И јас никогаш не сум сакала да бидам во врска со некој разлигавени богаташи, ама ете гО засакав.Првата година беше супер.беше добар, нежен ништо од она што се зборуваше,дека е женскар, дека е лош и агресивен.После година и пол нагло се смена, неможев да го препозаам.Почна многу да пие,да се коцка, се дешаваше и да ме навреди на многу начини.И јас му раскинав, го трпев така можда пола година и на крај му раскинав.Се разлути, почна да ме вреѓа.Јас не сум богата како него, моите работат за плата.И почна да ме вреѓа као демек селанко една, твоите за мизерна плата работат ова она.И мене ми прекисна и му изнареков се за неговите, прво почнав со татко му па после ја напраив мајка му ку*ва.Ме удри, али вратив со две шлаканици и заминав.После тоа ми се јавуваше као демек се каел али јас не обрнував..Ми се одмили.не го мразев, туку не ни осеќав ништо за него.Еден месец можда патев, многу патев ама потоа се совземав.Излегував, се забавував со другарки и потоа го сретнав него.Беше добар, знаеше секоаш да ме насмее, се заљубив во неговата смисла за хумор, а потоа и во него.Сега не можам да си ги замислам денот без да се слушнеме.Во врска сме 5 месеци.Али коа овој првиов слушна мислам скрена.Почна на најразлични начини да ме тргне од него.Каде и да одев, на кафе иили било каде еве ти го него.Седи на соседна маса и очи не трга од мене.Не обрнував внимание, ќе прекини си велев,се додека еден ден не го начека дечко ми сам и почна да му ја труе главата за глупости.као демек сум се е***а као штука(кажав прв ми беше во се), и дека минатата ноќ сум била со него, уште сум го сакала него, ѓубрее бе.Овај нормално не поверва, криеше од мене, али јас дознав.Дознав од другарка ми, инаку девојка на другарот на бившиот каде е и со кој и пред сите негови другари отидов и го направив подолу од гомно.Али се му изнареков, испаднав кучка дури и грев ме фати за него, али си заслужи.После тоа се смири, али пак доаѓаше на истите места кај што идев и јас, и повторно кога и да се свртев он во мене гледаше.Али многу се запушти.на свои 23 години, пие многу пие, се здебели и ја заборави тератаната, неговата прва љубов.Се здебели, со брада е, со подочњаци коа и да го видам.Цела една година откако се разделивме го поминаваше времето со девојки за една вечер, не фатил ниту една за озбилно. Кажав се смири, но почна повторно да провоцира, коа не сум со дечко ми знае да се упика до мене и да ме замара, да ми збора како дечко ми е грд, како суум можела да го заменам со таков.Ми се одмили и излегување и се заради него.Мислам дека уште ме сака, ме гледа со еден длабок поглед и насолзени очи секоаш коа ќе се свртам на накај него, али он си е виновен.
Како да се оттарасам од него?Грев ми е за него али нека си го среди животов, аман,замара.