Кај го чув ова?
И маж мојт да заплачит и жена мојт да подпрднит. Да живеет еднаквоста меѓу мажот и жената!!! хахах
Сериозно, настрана исфрустрираност од машкиот пол настрана феминизам. 95% од роднини другари дечковци ми оставиле впечаток како да не живеат не мислат не сакаат - само постојат и гледаат да се најадат. И сега гледам луѓе поготово на форум што се како оние 5%. Ден денес се чудам на нормални машки мислења и на машки што постат денес со мене им се чудам. Тоа е фрустрација. Во таква околина сум се нашла и такви впечатоци имам собрано.
Феминизам -нефеминизам: Не мислам дека треба да ги угнетиме и да ги ставиме под контрола или да ги сметаме за непотребни. Си имаат предности. Не им ги знам. Една не ми текнува. Ама добро сега. Мора да имаат. Не мислам дека она што се направило да имаме исти права обврски било во корист на жената. Права да, треба да имаме исти права и мислам дека имаме се школуваме, гласаме, користиме интернет и се. Обврски има некој работи што жената ги прави најдобро, а некој мажот (незнам кој ама ок, хахах, мора да има). Нема љутиш