Не те бидува за...

• Креатор на темата Креатор на темата Пепси_
  • Време на започнување Време на започнување
Возење. Поголем антиталент нема. Ко ќе земам кола ќе треба со се шофер да барам.

Еден мој „пријател“ индиректно ми укажува дека не ме бива за гитара. Кога и да му пуштам да чуе некое соло или импровизација од мене се мршти и праи некои фаци и на крај ќе каже „па добро е бе...“... Секако мене тоа не ми е репер и веќе решив да не му се докажувам. Но не ме спречува да престанам да вежбам.

Муабетов е фрустрација на тој што ти го упатува.
Почнувајќи од домашните па се до трајко, петко, станко ми го рекле ова.
Не го гледам ни како мотивација, зошто ќе се потчинам на нивните комплекси кои сакаат да ми ги наметнат мене. Нешто налик на паразити луѓе кои сакаат да се осетиш како нив, бедно.
А ти не си бедник. И тука настанува проблем.
Ги мочаш. Решен проблем.
пс
Решение за тие со кратот фитиљ : Шизете пред огледало на кол он ми, дури дигате тегчиња (5кгр се доста) во Борат бикина.

девојките,после сексот...
Старо само во ебање ти е умот...Цк не е тоа, така ми викаше шефот кога ќе тргав вертикален вар со шестка електрода и ќе поминеше со апаратот за да го провери варот и требаше одново да го преварувам и брусам со брусалица.
А се работев по прописи, варот го тргав од долу па нагоре за згурата да не го покрива местото за варење, повеќе се задржував на подебелиот материјал за топењето на двата материјали биде рамномерно, ќе го излијав и на апаратот за проверка не поминуваше оти сум заборавил некое дупче, а ваму садови под притисок.
Тежок браварски леб мајку им шефовску што ги кодошат работниците.

Старо само во ебање ти е умот...
.
колега сум имал јас на форумов-браво
Што прочитав не ми се верува, па ова и женами секојдневно ми го вели.
е за вертикално стварно треба да си мајсториште(добро извини ама малку ја свртев на хумор,ама може и тоа да е кај некој)
јас многу сум сакал да заварувам,па и сега нема ден да не уклучам апарат дома-во подрум.
А на работа ми се лупеле рацеве од цел ден варење. Е еее..некогаш имав и печка на карбит и сам си заварував со таа старудија.

Последно уредено:
Се потсетив на наставничката по историја.
Пет-члената мафија што седевме назад редовно си имавме кецови во текот на годината, ме фати на око и ме изнесе пред табла пред сите, за да ми одржи лекција како никогаш нема да ми ја попрај оценка и дека ќе ме прати на полагање и ми нагласи дека тоа ќе и било првпат во својата кариера.

Само што издржав да не запалачам, like a baby.

Во следните 2 недели, пошто одговаравме на цели теми, секоја лекција детално.
Што е најбитно успеав да стигнам до 4ка.

Не те бива за свирки, не те бива за суви сливи, не те бива за курац.

Татко ми ми викаше оти не ме бивало за работа, па кога бев за америка имаше денови кога рмбав по 17 саати, нон стоп на нога.
Исто ми викаше оти никогаш нема да научам да возам, а имало денови и кога сум возел по 15 саати што ги побива и двете тези. :)

Кога полагав за кола, вториот пат ми го отекоа со тоа колку лошо сум возел, не ме бивало за кола, демек 1от пат многу подобро сум возел(па зш ме бутнале?)арно положив од 2ра.. пошо 3от пат ќе се спремав за камиказа. :sneaky:

Nekad mislam deka za se me biva, nekad deka za nishto.

Ne me biduva za kopanje :D

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk

мање више.. Ме бива за умствени, административни раб, уметност коа сакам, али обично ЗА НИШТО.. Пошо ме боли цеф често за све.. Па.. Не дека не ме бива само не се ни трудам.. А реално најреално не ме бива за пеење ама ИЧ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom