C
Celsius
Гостин
Ги згрози сите, ама ај кажи ѝм како се галкаш со девојката па ќе почнат и ПП да ти пуштаат.ти се гади од мене? хахахахаха
Ги згрози сите, ама ај кажи ѝм како се галкаш со девојката па ќе почнат и ПП да ти пуштаат.ти се гади од мене? хахахахаха
ако спомнам било што ќе ми ја ќарат девојката, дечкото го делам, али женска си е женска!Ги згрози сите, ама ај кажи ѝм како се галкаш со девојката па ќе почнат и ПП да ти пуштаат.
Ја нема да и пишам ПП.Ги згрози сите, ама ај кажи ѝм како се галкаш со девојката па ќе почнат и ПП да ти пуштаат.
така викаш тука, иначе ја си знамЈа нема да и пишам ПП.
Не се дружам веќе со тебе. Дај ја другарка ти. Само со неа.јас па не знам зошто би ти сметала бисексуалка? знае се и за машкиот и за женскиот род, ем тебе ќе те задоволи ем може и со другарка да дојде да те изненади
и она е бисексуалкаНе се дружам веќе со тебе. Дај ја другарка ти. Само со неа.
Епа ништо. Само за другарка. Може и нешто поќе.и она е бисексуалка
Би женска најдобра опција - бар за мене хихихихихи....јас па не знам зошто би ти сметала бисексуалка? знае се и за машкиот и за женскиот род, ем тебе ќе те задоволи ем може и со другарка да дојде да те изненади
На ниедно место во иранскиот казнен закон од 11.12.2007 не се споменува смртна казна за делото- перверзија, што и да се подразбира под тоа. Имено, доколку те интересира иранскиот закон и казните кои ги предвидува за хомосексуалност, истиот го имаш онлајн:Новата „умерена“ иранска власт продолжува со бесење на хомосексуалци и воведува смртна казна за „навреда на пророкот“ (педофилот и крвник Мухамед)
http://www.jihadwatch.org/2014/03/new-moderate-iran-executes-two-gay-men-and-hands-down-death-sentence-for-insulting-the-prophet
„Помагањето на непријателот порано се викаше ПРЕДАВСТВО. Денес го викаат меѓународна хуманитарна помош“.
And hows that working out for you?бисексуалка сум....мислам дека ќе ме мислиш и тоа ептен
Si iznenadila ti nekoj vaka? Ne e ova samo mit?јас па не знам зошто би ти сметала бисексуалка? знае се и за машкиот и за женскиот род, ем тебе ќе те задоволи ем може и со другарка да дојде да те изненади
И јас ќе изјавам дека сум педерана која сакаат да ја утепаат за да добијам азил во Америка. Инаку во Македонија јавно произнесена лезбејка - Софија Теодор си работи во државна институција, нема телохранители, и патува низ македонија (можеби и странство) со свои престави. Така да нема врска дека во македонија гејојте се во некоја опасност, али свака част - се снајде госпоѓата и се докопа до ветената земјаТим адвокати бесплатно застапувале Македонка и ѝ овозможиле азил во САД на база на страв по нејзиниот живот доколку биде вратена во Република Мочвара.
WASHINGTON, D.C. 26 February 2014 – Hogan Lovells is pleased to announce that a team of pro bono lawyers recently won asylum for a lesbian woman who feared sexual orientation-based persecution if she was required to return to her native Macedonia. While in Macedonia, the woman kept her sexual orientation a secret for fear of attacks on her life. When others discovered that the woman was a lesbian, the individuals threatened to kill her. Upon receiving these death threats, the woman fled to the United States and petitioned for asylum with the assistance of the Hogan Lovells team.
Chava Brandriss, an associate in Hogan Lovells’ Washington, D.C. office, and Immigration Equality, a national organization that advances the immigration rights of LGBT individuals, referred the woman to Hogan Lovells. Both Brandriss and Immigration Equality provided indispensable assistance in the case.
The Arlington Asylum Office granted the Hogan Lovells client asylum on 18 February 2014. This pro bono victory comes at a time of heightened violence toward the Lesbian, Gay, Bisexual, and Transgender (LGBT) community in Macedonia, where anti-LGBT mobs attack publicly “out” individuals and the government fails to prosecute the perpetrators.
“Macedonia is not a safe place for LGBT people and the government of Macedonia is not doing anything to protect us from discrimination and violence,” said the woman.
The Hogan Lovells team included New York partner Scott Friedman, Washington, D.C. associates Robert Baldwin and Katelyn Ruiz, and New York associates Erin Meyer and Samuel Zimmerman.
About Hogan Lovells
Hogan Lovells is a leading global legal practice providing business-oriented legal advice and high-quality service across its exceptional breadth of practices to clients around the world.
“Hogan Lovells” or the “firm” is an international legal practice that includes Hogan Lovells US LLP and Hogan Lovells International LLP. For more information, see www.hoganlovells.com.
Да изјавиш. Ќе ти олесни.И јас ќе изјавам дека сум педерана која сакаат да ја утепаат за да добијам азил во Америка. Инаку во Македонија јавно произнесена лезбејка - Софија Теодор си работи во државна институција, нема телохранители, и патува низ македонија (можеби и странство) со свои престави. Така да нема врска дека во македонија гејојте се во некоја опасност, али свака част - се снајде госпоѓата и се докопа до ветената земја