Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
DECKO ZBOROT MI BESE SLIDNIOT:replikata so mu ja pisav na coekot bese slednava(citaj i misli malce so sakam da kazam)ZANCI DERBI KAO DERBI ILI UTAKMICA KAO UTAKMICA E PRIKAZNA SAMA PO SEBE TAKA DA JAS ZBORAM ZA DERBITO KAO POSEBNA CELINA RAZLICNA OD SITE PRETHODNO ILI SAKAM DA KAZAM DEKA NA OVA DERBI VE POSRAMOTIVME VE "UBIVME" CELOSNO(ne vikam deka sme bile podobri ili deka poveke sme se slusale posto e toa nemozno kako i vie so nemozete dase cuete na jna)ZNACI DA VI NAPRAVEME KOREOGRAFIJA NA VASIOT STADION I TOA VASA BRATCE VASA E POVEKE OD POTSMEVANJE NELI???BDIDI REALEN I KAZI DEKA E TAKA.POZZZZ
Ako misli ste ne postramotile vo igra ili ne si ja gledal utakmicata ili zboris od inat jas ne ja sporam pobedata na vasiot klub no deka ste ne nadigrale se lazis.Sto e do navivanje DELIJE ne navijaa ko nekoj prethodni derbi mecevi bez koreografija,ili nekoja jaka bakljada no ponekad i slabite rezultati pa i golemiot pritisok sto se vrsi ovie dve god nad CRVENA ZVEZDA i navijacite so tie apsenja zatvaranja ima vlijanie normalno i slabiot preslabiot bi rekol pocetok ovaa sezona.Gledam se gordees sto ste napravile koreografija od koga e to stil na navijanje na grobarite neli vie ste tie koj to go smetate za nekoja decka igra bar taka izjavuvate ali se obiduvate neso da napravite da kopirate no nemozete ko da DELIJE nikad ne napravile koreografija na vasio stadion zato ne se cepkaj so koreografija POZZZ.

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
Gledam se gordees sto ste napravile koreografija od koga e to stil na navijanje na grobarite neli vie ste tie koj to go smetate za nekoja decka igra
vo pravo si toa ne e stil na navivanje na Grobarite za Grobari vazi samo race sal i grlo a koreografijata 's namerom podjoh u veliki grad' neznam kolku ja razbravte bese posvetena na vodjite na bbrs koj se pravele nekoj urbani decki od glavniot grad a site bile dojdeni od nekoj sela od vnatresnosta na srbija
p.s. sekoja slicnost so nekoj nasi navivacki grupi nee namerna i e slucajna ama realna

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
А ти? Клошар кој провоцира зошто нема попаметна работа?

Ама ја контам добро! АЈ СЕА ГИТЛА!!!

Ало Тетова.... нема потреба да се праиш со сила манга на форуми ...
прашав зашто не знаев .... и као сум клошар што провоцирам зашто неам попаметна работа ??

И очигледно не конташ ...

Ќе подобјасни некој/нешто или ?

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
napredak-CRVENA ZVEZDA 1-2 teska pobeda nasiot Tricko e strelec na 2riot gol ZVEZDA recisi celo 2ro poluvreme igrase bez eden igrac 48min e isklucen Lazetic samo sudijata znae zs moze i zenamu za da na kraj i Some dobiva crven nepotreben zs ne zabelezal coveko dek se pravi izmena vazno e dek zemavme 3ri boda.

miki-MZT

F.A.
Член од
27 март 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
денес звезда пукан петарда топ. ајде момци идеме на 1 место:wink:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Неможев да ја гледам зошто ја немаше на РТС, и пратев на телетекст, и гледам 1-0 полувреме викам добро, после второ 1-1...викам ај у курац, и после кога ги заредија, 2-1, 3-1, 4-1, 5-1...викам ооо машала :) Ајде сеуште не сме се откажале од титулата :)

Член од
11 октомври 2008
Мислења
29
Поени од реакции
0
mi smo cigani najaci smo najaciii-delije(sami si se vikate taka):kesa:

mi smo grobari najaci smo najaci-grobari

miki-MZT

F.A.
Член од
27 март 2008
Мислења
252
Поени од реакции
1
ајде звезда мозе да ги стигнеме партизан ајде усте не е се заврсено:salut:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Уууф, како го изеде Партизан од Чукарички, ухухуху :) Ајде ајде, мислеа дека титулата е нивна, ама ќе го јадат до крај слушајте ме...

Kajgana Shop

На врв Bottom