LCD телевизори

Член од
25 јануари 2006
Мислења
76
Поени од реакции
4
И јас имам LG42 640s па ме интересира ако не ти е тешко да ми објасниш чекор по чекор како да гледа филмови од лаптопот без да ги ставам на усб. Фала ти однапред :)
значи симињас smartshare програма од лг страницата и го инсталираш. потоа у опции му кажуваш од која датотека од лаптопот да зима податоци, И го уклучуваш smartshare и одиш на smartshare преку телевизорот. и ќе ти ги покажи сите филмови што ги имаш на лаптопот

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
значи симињас smartshare програма од лг страницата и го инсталираш. потоа у опции му кажуваш од која датотека од лаптопот да зима податоци, И го уклучуваш smartshare и одиш на smartshare преку телевизорот. и ќе ти ги покажи сите филмови што ги имаш на лаптопот
може линк од програмата која треба да ја симнам, не можам да ја најдам на страната на лг...

Член од
25 јануари 2006
Мислења
76
Поени од реакции
4
Член од
28 јули 2013
Мислења
66
Поени од реакции
18

предности: светол и контрасен панел и добра црна боја исто и бела која се познаваат детаљите и не мачка,
добра сд скалирање без многу назабени сегменти и одлични филтери кој ја гланцаат сликата,одлицна стабилност ,100hz реален дисплеј кој овозможува гледање брзи сцени без отскокнувања,едноставно мени,употреба на било кој wi-fi стик за конекција на smart платформата,добри смарт апликации и open browser ,брз процесор и 3d наоцари со литиумска батерија на полнење и одлично гледање на 3д ,за цената доста добар тв,јас можам да кажам најдобро за улозено -добиено.

мани; додека го тестирав не видов мана на сликата,може smart платформата не е како на самсунг,и може има малку поголемо далецинско,единствено сто нема кирилицна подрска на usb медија плеер и промена на едкодингот,ама ова се работи што се решаваат со дополнителен мултимедијален плеер.[DOUBLEPOST=1394034550][/DOUBLEPOST]
Edno mislenje za ovoj model ke ve molam:Samsung UE40F6400AW 3D LED TV 40''
Blagodaram

ili nekoja solucija za okolu 500 evra?

немате подобар модел за парите во моментов.

Последно уредено:
Член од
8 ноември 2010
Мислења
22
Поени од реакции
10
предности: светол и контрасен панел и добра црна боја исто и бела која се познаваат детаљите и не мачка,
добра сд скалирање без многу назабени сегменти и одлични филтери кој ја гланцаат сликата,одлицна стабилност ,100hz реален дисплеј кој овозможува гледање брзи сцени без отскокнувања,едноставно мени,употреба на било кој wi-fi стик за конекција на smart платформата,добри смарт апликации и open browser ,брз процесор и 3d наоцари со литиумска батерија на полнење и одлично гледање на 3д ,за цената доста добар тв,јас можам да кажам најдобро за улозено -добиено.

мани; додека го тестирав не видов мана на сликата,може smart платформата не е како на самсунг,и може има малку поголемо далецинско,единствено сто нема кирилицна подрска на usb медија плеер и промена на едкодингот,ама ова се работи што се решаваат со дополнителен мултимедијален плеер.[DOUBLEPOST=1394034550][/DOUBLEPOST]
Фала за одговорот. Скоро сум решен да го земам бидејќи има екстра цена.
Молам за предлог за дополнителен мултимедијален плеер, решение за кириличната подршка.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
726
Што мислите за телевизоров, се исплати за оваа цена?Со оглед на тоа дека е 1920x1080, 200 Hz , и СМАРТ? Grundig 32 vle 7321bh

Член од
28 јули 2013
Мислења
66
Поени од реакции
18
Што мислите за телевизоров, се исплати за оваа цена?Со оглед на тоа дека е 1920x1080, 200 Hz , и СМАРТ? Grundig 32 vle 7321bh
САМО НЕМОЈ ДА НАСЕДНЕШ НА ЛАЖНИТЕ СПЕЦИФИКАЦИИ ,НЕМА OPEN BROWSER КАКО ШТО Е НАПИШАНО,FULL HD И НЕ Е БИТНО ДАЛИ Е ИЛИ НЕ ЗАТОА ШТО СЕ РАБОТИ ЗА 32'' ТВ И НЕ СЕ ПРИМЕТУВААТ НЕДОСТИК НА ДОПОЛНИТЕЛНИ ЛИНИИ,A ZA HZ ТОА Е ПРОЦЕСИРАНЈЕ НА PCU И БАШ НЕ Е СТАБИЛЕН ТВ-ТО,СЕ РАБОТИ ЗА РЕАЛЕН 50HZ ТВ,ЗАТОА И ДА Е НЕШТО ШТО Е HDREDY НЕ Е СТРАШНО,ЗА 1000 ПЛУС МОЖЕШ ДА НАЈДЕЧШ БРЕНД SHARP,SAMSUNG,ИМА И PHILIPS САМО НЕ ТИ ПРЕПОРАЧУВАМ А НЕ ПОСЕБНО ДА БИДЕ SMART, А ЗА ПОЕФТИНО МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ И HITACHI СО OPEN BROWSER,ПО МЕНЕ СЕ РАБОТИ ЗА ПОДОБАР БРЕНД ОД GRUNDIGOT.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
726
@hdmaster
Извини што те замарам, гледам активен си во темава :) Имам проблем што сум ограничен само на Нептун но што мислиш за овој иако ми е малку над цена што можам да ја дадам ама можеби ке се исценкам :) Philips 32 Или кажи некој твој предлог во ценовен ранг до 18.000 од прилика. :)

Последно уредено:
Член од
28 јули 2013
Мислења
66
Поени од реакции
18
@hdmaster
Извини што те замарам, гледам активен си во темава :) Имам проблем што сум ограничен само на Нептун но што мислиш за овој иако ми е малку над цена што можам да ја дадам ама можеби ке се исценкам :) Philips 32 Или кажи некој твој предлог во ценовен ранг до 18.000 од прилика. :)
па не би ризикувал со philips моделиве во моментов ,можеш нешто samsung 32f4500 ili nesto lg 32ln575,или samsung 32f5300 ,panasonik 32e6.може се поскапи за нијанса ама нема да те боли глава после.[DOUBLEPOST=1394201268][/DOUBLEPOST]
@hdmaster
Друже ај ако сакаш кажи ми нешто повеќе за овој тв
http://www.t-home.mk/mk/107/1074/64/Korisnichki_uredi/Televizori/LG_42_LA_660S/691S_paket.html
има ли недостатоци, дали се исплати за таа цена.
више доста изрекламиран тв ,добар,добро 3д ,убави smart опции,разлика во боја и hz нешто многу неприметно,ако немаш друга опција солиден тв.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
726
па не би ризикувал со philips моделиве во моментов ,можеш нешто samsung 32f4500 ili nesto lg 32ln575,или samsung 32f5300 ,panasonik 32e6.може се поскапи за нијанса ама нема да те боли глава после
Фала другар на одговоров,баш сега го гледав во Нептун ми остави убав впечаток а со оглед на тоа дека и претходниот ми е Самсунг и сум презадоволен ке одам на овој.Сепак ке ги видам и другиве какви се. :) [/quote]

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom