http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=1_174_173&product_id=207715 дали некој го има или има работено (гледано филмови преку усб) на овој тв ? имам проблеми со преводи па ако знае некој нека помага
Каков проблем? Преводот ти е исто потшишан како и филмот и во исти фолдер?http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=1_174_173&product_id=207715 дали некој го има или има работено (гледано филмови преку усб) на овој тв ? имам проблеми со преводи па ако знае некој нека помага
Каков проблем? Преводот ти е исто потшишан како и филмот и во исти фолдер?
И генерално каков е моделот, дали се добри Грундинг телевизорите? Сакам да земам за брзо време некој тв 32 инчен, па гледам има 32 fhd 200hz грундинг во нептун за 15900..
Какво мислење имаш за ue32f5000 или ue32f5300? Гледам f5000 има повеќе различни модели на панели?види сега имаш за 15.999 можеш да земеш samsung,sharp со исти или подобри перфоманси.
code page нема никаде во менито , има subtitle и во него има околу 30 јазика a e штиклирано version original и има subtitle mode каде што има off, basic i hard of hearingПа треба да бараш во опциите за кодна страница, code page, charset и да ставиш Cyrillic, кирилица ако се работи за кириличен превод, ако е за латиница, барај latin 2, central european.
Какво мислење имаш за ue32f5000 или ue32f5300? Гледам f5000 има повеќе различни модели на панели?
Тие што се со sharp панел го имале овој проблем..
И јас имам LG42 640s па ме интересира ако не ти е тешко да ми објасниш чекор по чекор како да гледа филмови од лаптопот без да ги ставам на усб. Фала ти однапредЈас го имам LG-то еве едно 3 месеца и сум максимално задоволен.Сите можни опции ги има плус доаѓа со вграден wi-fi да не се замараш со усб стикови.И што ми беше најбитно мене се чита и видео и аудио плус многу опции имаш да си играш со преводот ако ти игра улога и тоа.Некој прочитав имал проблем на филипс телевизорите преводот на филмовите бил многу ситен не се гледал.Плус доста јака опција е DLNA опцијата која ти дозволува бежично да го поврзеш тв-то со сите уреди дома.Пример ја дома филмовите со торент ги симињам на лаптоп и ги гледам директно на тв без никакво поврзување.Ни усб не треба ни ништо.Оваа опција ја имаш скоро на сите смарт телевизори али сакав да ја истакнам бидејќи навистина доста е корисна.И за на крај од квалитетот на сликата сум многу задоволен и на кабловска гледа да ја дотера сликата максимално добро а за филмови ХД или фул ХД не треба ни да се збори таму е стакло.За другите телевизори немам зборови бидејќи ги немам пробано
Ако ти користи хард дискот додатно напојување преку адаптер, ќе го вклучиш и адаптерот во хард дискот а усб во телевизорот, не би требало да имаш проблем.дали е можно да го заебам тв ако му уклучам екстерен хард диск преку усб зошто ипак хард дискот се уклучува во струја
Го имам овој модел го земав од нептун, немам никаков проблем.Какво мислење имаш за ue32f5000 или ue32f5300? Гледам f5000 има повеќе различни модели на панели?
Тие што се со sharp панел го имале овој проблем..