Izvini decko dali ti nesto sakas da provociras lozarce aj tegli pracki ne zamaraj ako imas neso pametno kazi a dali ke tepame ili ne to da ne te zanima vsusnos i ne treba da te zanima zs ne navijas za zvezda .Добра е кинисате полека првен гол постигнате па бод па здравеј друго коло може и ќе тепате.
Ova so cukaricki bese kafeavo kuce ali napravi neverovatna zabava na teren namesto po topka igracite trcea po kuceto jbg napravi malku zezanje LUDILOOOOOOO .Covek ne si igraat majtap navivacite so igracite tie se plateni od pari na luge sto plakaat da ja gledaat navivaat za ZVEZDA a sto dobivaat za vozvrat 4meca 2boda i igrcite se menuvaat ali sever ostanuva pozЗвезда е во големи проблеми.Тие проблеми се големи затоа што и навивачите и го свртеле грбот и си игаат мајтап како со управата така и со играчите.На двата последни натпревари на Звезда,Делија пуштале куче со црна боја кое истрчувало на теренот,а Делија започнувале да скандираат вратете ни го ''жучко''(кучето) затоа што тој е најдобар играч.Се надевам дека Звезда најбрзо што може ќе си ги среди проблемите иако мислам дека нема шанси за титулата во првенството.(немојте ова да го сватите како провокација.Ова е само една иформација од мене и мое лично мислење)позз.
Дечково „провоцират„Добар старт годинава а?:pos2::pos2::pos2:
Добро е бе, мораш ли на секој фан клуб да провоцираш?! Дај не замарај више, иди си таму у Харчестер Јунајтед (зошто тие ти се “најдобрите“) и таму мрси муда!Добар старт годинава а?:pos2::pos2::pos2:
A ти изгледа гледаш кој клуб е подржан од владата или од краљот и за него навиваш а?Добро е бе, мораш ли на секој фан клуб да провоцираш?! Дај не замарај више, иди си таму у Харчестер Јунајтед (зошто тие ти се “најдобрите“) и таму мрси муда!
Да!Нема да ти возвратим на навредите, зош не се спуштам на твое ниво, можеш што сакаш да пишеш.
За кого ми е ќејф, за него ќе навивам, проблем?
:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:Да!
Кога ќе те сретнам ќе го решам!