- Член од
- 9 април 2008
- Мислења
- 790
- Поени од реакции
- 357
Било што само немој Самсунгзиве не се метални и не ги собира во џеб.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Било што само немој Самсунгзиве не се метални и не ги собира во џеб.
Ако ти се брза земи Ноте 3,пошто с5 ќе стигне во мај и плус 40.000 ќе биди.Вака користам I phone 5 веќе година , ама ми здосади па сега се мислам дали да преминам на с5 или на ноут 3 што би ми препорачале вие?
СтандардноОдлична дискусија![]()
Вака користам I phone 5 веќе година , ама ми здосади па сега се мислам дали да преминам на с5 или на ноут 3 што би ми препорачале вие?
Meне ми се допаѓа.
Јес да е малце голем ама сите телефони такви веќе ги прават (океј, со исклучок на ајфоните).
Да ми речат да бирам меѓу С5 и Ајфон 5с, Самсунгот ке го изберам. Едноставно повеќе и 'поквалитетни' опции имаш во џебот.
Многу “ефтино“ ги прават маските на Самсунзите ама пак од друга страна примарна работа на телефонот не е да играш фудбал со него така да не игра некоја битна улога.
А ајфон дека се малце (малце повеќе) преценети нема дискусија тука.![]()
За дупло поефтини пари ќе си купиш Ѕ3, што е 2 пати појак во перфоманси од 5Ѕ
Премногу преценети се. Повеќе го плаќаш брендот отколку телефонот и перфомансите. За дупло поефтини пари ќе си купиш Ѕ3, што е 2 пати појак во перфоманси од 5Ѕ. Алуминиумот се лушти ко змија. Пластиката е 100 пати подобра. Затоа и они извадија телефон со пластика.
Како и да е, ако се мислиш помеѓу тие два бренда, оди на Самсунг. Квалитет со сигурност и перфоманси 100 пати подобри.
Мислев дека тролаш, ама ти стварно појма немаш. Не да немаш, за жалење си.
pa shto si otvoril tema za S5? koga si apple fanbojce.
Премногу преценети се. Повеќе го плаќаш брендот отколку телефонот и перфомансите. За дупло поефтини пари ќе си купиш Ѕ3, што е 2 пати појак во перфоманси од 5Ѕ. Алуминиумот се лушти ко змија. Пластиката е 100 пати подобра. Затоа и они извадија телефон со пластика.
Како и да е, ако се мислиш помеѓу тие два бренда, оди на Самсунг. Квалитет со сигурност и перфоманси 100 пати подобри.
Океј, може малце претера што има пишано С3 двапати појак од 5С ама факт е дека Самсумгот С3 е подобар од Ајфон 4с. Зборам за спецификации, остај дизајнот на страна. Плус на 4ката многу полесно пука екранот при паѓање, бар така испаднало од тоа што сум го видел и што сум правел муабет. Друга работа е екранот, секоја генерација на телефони прави се поголеми и поголеми екрани а ајфон уште останаа со 4 инчните.Мислев дека тролаш, ама ти стварно појма немаш. Не да немаш, за жалење си.
Смени го за Ајфон 5SВака користам I phone 5 веќе година , ама ми здосади па сега се мислам дали да преминам на с5 или на ноут 3 што би ми препорачале вие?
Не брат за 5с нема смисла да го сменамСмени го за Ајфон 5Sако ти е мал дисплеј тогаш почекај до крајот на април само така ќе дознаваш каков е самсунг 5 или други.
Мислев дека тролаш, ама ти стварно појма немаш. Не да немаш, за жалење си.